Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet ez a fáradt,...

Mitől lehet ez a fáradt, nehézkes poci a 19. hétben? Mit lehet tenni ellene, vagy ez már ilyen lesz?

Figyelt kérdés

Ma olyan fáradtnak, nehéznek érzem a pocim alját. Meg olyan nem szó szerint fáj, de jobban nem tudom megfogalmazni ezt az érzést. De ezt inkább csak akkor érzem mikor mozog a Kicsikém. Lehet valami vitamin hiánya okozza? Mert pár napja elfogyott a kismama vitaminom, de már ismét van, és már vettem is be. Ezt a vitamin nélküli időszakot pedig próbáltam gyümölccsel áthidalni (szilva, ringló, szőlő, körte, szeder). Mondjuk gyümölcsöt amúgy is eszek, de most kimondottan odafigyeltem rá, meg persze a zöldségek se maradnak el.

Na meg, hogy még jobb legyen a napom a derekam is ma "leszakadok" hangulatba került. Szerencsére nem egyfolytában érzem, de olykor elég kellemetlen. Mondjuk alapból derékfájós vagyok, főleg e miatt ma kismama tornát is el akartam kezdeni. De a pocim produkciója miatt elnapoltam.

2012. aug. 8. 16:21
 1/5 anonim ***** válasza:

én ma kb. így érzem magam én is, meg most meglepően többet mozgott a baba is. mondjuk nekem egy nap nem marad el vitamin nélkül, mégis olyan nehéznek érzem a pocim :S

18 hetes vagyok

2012. aug. 8. 16:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát az én kis Csillagom alapból elég elevenke. Nálunk a nagy meleg napokban is, most mocorgósabb volt, mint múltkor. Csak enyhébb mocorgásokat produkált.
2012. aug. 8. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
hát nekem eddig nem sokat mozgolódott, de ma kifejezetten :) de én örültem neki nagyon :) te a nemét tudod már?
2012. aug. 8. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:

Elvileg ilyenkor már lehet tudni, hogy kisfiú e vagy kislány, de mi még nem tudjuk.

Te hány hetes vagy?

Esetleg valaki, aki konkrét választ is tud adni?

2012. aug. 8. 16:41
 5/5 A kérdező kommentje:

1. válaszolóm!

Nálad mi a helyzet? Hogy vagy/vagytok?

Én neten tegnap még utána keresgéltem, és ráakadtam egy oldalon a témára. Azt írta valami tanácsadó, hogy pihenéssel elmúlik. Igaza volt :)

Viszont ha fáj is és nem csak kellemetlen, rossz érzés, akkor fel kell keresni a dokit. Szerencsére nekem csak az a kellemetlen, rossz érzés részből jutott ki, és úgy néz ki mára teljesen megszűnt. :)

2012. aug. 9. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!