Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy most sok leszólást fogok kapni, de remélem nem így lesz, és lesz, aki átérzi a helyzetem. Több, mint 5 éve együtt vagyok a párommal, mindig is tőle akartam kisbabát, és már a 9. hónapja terhes vagyok tőle, de ezt, hogy babát várok, még nem tudtam a munkahelyemen, amikor sajnos viszonyba kezdtem az egyik munkatársammal, aki nős és jóval idősebb nálam, nem tudtam ellenállni a kísértésnek, soha nem akartam megcsalni a párom, de így alakult. Miután megtudtam, hogy terhes vagyok, eltávolodtam a kollegámtól, de mivel egy bevásárló központról van szó, ami hozzánk 10 percre van, attól, hogy már rég eljöttem táppénzre, ugyanúgy összefutok vele és sajnos nem tudom őt kiverni a fejemből, ha meglátom, még mindig a torkomban dobog a szívem, pedig ez nem helyes. Szeretem a párom, de sajnos a volt munkatársamat is, fél éve képtelen vagyok őt elfelejteni. Ti mit tennétek a helyemben?2012. júl. 20. 18:58
1/13 anonim válasza:
Ha ennyire nem megy túllépned rajta,nem tudtok elköltözni?Voltam hasonló szituban,nekem majd 7 év kellett,mire el tudtam felejteni a srácot.Elköltöztem,új életet kezdtem és boldog édesanya,feleség vagyok egy nagyszerű ember oldalán.
2/13 anonim válasza:
A költözést nyilván burkoltan,"nőiesen" tudnád beadagolni a párodnak.
3/13 anonim válasza:
tényleg jó nagy hülyeséget csináltál..-de már utólag nem tudod helyrehozni. szerintem erre a választ te is tudod.semmi értelme ezen agyalnod.neki családja van.neked meg mindjárt kisbabád lesz. magadra koncentrálj,és ne arra,hogy mi lett volna ha..! mert biztosra veszem,hogy csak a tiltott gyümölcs olyan izgalmas az egészben
4/13 anonim válasza:
Nem hiszem hogy feldobná a biztosat egy bizonytalanért, ráadásul nemsokára a kezedben lesz egy csecsemő.
Sajnos tanácsot nem tudok adni, de próbáld meg elfelejteni azt a másikat.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Sajnos tudom, hogy nagy hülyeséget csináltam, már ezerszer megbántam, visszacsinálnám, ha lehetne. Sajnos a költözés most nem jó ötlet, mert mér minden be van rendezve a babánk érkezésére. A babámra koncentrálok, csak, amikor meglátom őt, akkor újra feljönnek bennem az érzések. Tényleg az lenne a legjobb, ha többet nem látnám.
2012. júl. 20. 19:11
6/13 anonim válasza:
A pároddal minden rendben van köztetek? Várja a babátokat? Figyelmes és törődik veled? Mert ha igen akkor próbálj erre gondolni. Hogy lesz egy csodálatos kisbabád és egy férfi az oldaladon aki mindent megad nektek. Persze értem én hogy régóta együtt vagytok, izgalmas volt egy másik új emberrel lenni, de hosszabb távon biztosan a gyereked apjával lesz boldog életed. 30hkm
7/13 anonim válasza:
és ha töle vagy tehres és nem a férjedtöl na akkor mi lesz,
8/13 anonim válasza:
7-esnek!
Olvasd el még egyszer amit a kérdező írt, akkor rájössz, hogy már terhes volt amikor viszonyba kezdett.
9/13 A kérdező kommentje:
Igen, jól megvagyunk a párommal, sajnos részemről már nem olyan erős a szerelem, mint régen, de én sem hagynám őt ott egy bizonytalanért, pláne, hogy a párom a gyermekem apja. Már terhes voltam, amikor viszonyom lett a kollegámmal, meg nem is volt szexuális kapcsolatom vele, nem volt rá alkalom, de így utólag nem is bánom.
2012. júl. 21. 13:20
10/13 A kérdező kommentje:
Párom is nagyon várja a kisbabánkat, meg az egész család :)!
2012. júl. 21. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!