Ma lettem 37 hetes, és nagyon elkezdtem vizesedni. Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Idáig nem volt ilyen egyeltalán, de most az arcomon a kezemen érzem. Kerültem az édességeket, a sós rágcsákat és egyeltalán a sós ételeket is. Idáig összesen 14 kg.-t szedtem fel, de ez nem adott ilyen érzést. A szemem annyira kicsi, mintha legalább egy mázsás lennék, a kezem pedig zsibbad is és úgy érzem hogy alig tudok vele rendesen fogni olyan mintha az ujjaim helyén csak botok lennének. Lehet ez ellen tenni valamit? Vagy egyeltalán miért most van ez? Szóljak az orvosomnak erről vagy nincs jelentőssége?2012. ápr. 27. 09:59
1/8 Sókristály válasza:
Minél hamarabb szólj a dokinak, ez nem játék!
Lehet, hogy csak felpóckolt lábat és sószegény diétát fog javasolni, de ezt látatlanban nem lehet megmondani.
2/8 anonim válasza:
Szia, én azt olvastam és hallottam, hogy ha több almát megeszel egy nap, az segít ilyenkor a vízhajtásban és van orvos aki ajánlja is. Szerintem telefonálj neki vagy a védőnőnek és kérdezd meg mit tudsz tenni.
3/8 E61 válasza:
Ahogy leírtad, egyik pillanatról a másikra vizesedtél be ennyire és ez szerintem sem játék!Azonnal orvoshoz fordulnék a helyedben!Minden jót kívánok!
4/8 A kérdező kommentje:
A héten voltam nálla kedden, és akkor még minden oké volt. Tegnap és tegnap előtt már talán, de tényleg csak talán kezdhettem vizesedni, de betudtam annak hogy nem alszom jól mostanában és biztos fáradt vagyok. De ez ma reggelre már nem lehet fáradság, és a kinézetem sem olyan, hanem mintha felfújtak volna...:( a védőnő mondta hogy egyek almát és szoktam is hetente legalább egyszer, de minden más gyümölcsöt is szoktam.
2012. ápr. 27. 10:59
5/8 anonim válasza:
Napi 1 almát kellene, legalább.
Mérd a vérnyomásodat, mert a vizesedés és magas vérnyomás a toxémia jele.
Én a helyedben elmennék a védőnőhöz, nézze meg van-e fehérje a vizeletedben és rendszeresen mérném a vérnyomásom.
Ez nem játék.
Először védőnő, utána orvos.
Kialakulhat ám egyik napról a másikra is.
Ha betöltötted a 36. hetet, nem ia tartják vissza a babát, nem lesz semmi baja, ha megszületik.
Ma akkor 37+0 hetes vagy?
27+0hkm
6/8 A kérdező kommentje:
Igen pont ma töltöttem a 37 hetet. Lehet hogy igazatok van, és felhívom a védőnőmet mert az orvost ma már nem hiszem hogy elérem, viszont jövő héten szerdán úgyis mennem kell Ctg-re, akkor találkozom vele.
2012. ápr. 27. 11:20
7/8 anonim válasza:
Napi 1 alma kevés, legalább 5-6 almát egyél naponta, igyál sok vizet. Sőt a legjobb, ha beiktatsz 1-1 almanapot. Na persze mindezek akkor, ha nincs komolyabb probléma, tehát beszéltél orvossal vagy védőnővel és ők megnyugtattak.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippet, hát akkor addig is eszem az almát.
2012. ápr. 27. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!