Mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy most sok leszólást fogok kapni, de remélem nem így lesz, és lesz, aki átérzi a helyzetem. Több, mint 5 éve együtt vagyok a párommal, mindig is tőle akartam kisbabát, és már a 9. hónapja terhes vagyok tőle, de ezt, hogy babát várok, még nem tudtam a munkahelyemen, amikor sajnos viszonyba kezdtem az egyik munkatársammal, aki nős és jóval idősebb nálam, nem tudtam ellenállni a kísértésnek, soha nem akartam megcsalni a párom, de így alakult. Miután megtudtam, hogy terhes vagyok, eltávolodtam a kollegámtól, de mivel egy bevásárló központról van szó, ami hozzánk 10 percre van, attól, hogy már rég eljöttem táppénzre, ugyanúgy összefutok vele és sajnos nem tudom őt kiverni a fejemből, ha meglátom, még mindig a torkomban dobog a szívem, pedig ez nem helyes. Szeretem a párom, de sajnos a volt munkatársamat is, fél éve képtelen vagyok őt elfelejteni. Ti mit tennétek a helyemben?2012. júl. 20. 18:58
11/13 anonim válasza:
Próbálj meg arra gondolni milyen szerencsés vagy. Nálunk se a párom se a családja nem akarja a babámat, és a mi kapcsolatunkat félek hogy ez teszi majd tönkre. Hidd el sok nő bármit megadna egy ilyen pasiért. A másik pasi meg mint látod hűtlen, szóval nagy eséllyel nem tudnál megbízni se benne. Sok boldogságot Nektek!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Nem is hagynám el őt soha, mert nem tudnék megbízni már rajta kívül egy pasiban sem, mindig hűséges volt hozzám, de ennek ellenére nem olyan felhőtlen a kapcsolatunk, ugye írtam, hogy jól megvagyunk, csak ritkán vagyunk együtt, mert párom elég messze dolgozik, és csak hétvégén jön haza, nem tudtuk az elején, hogy babát várok, nem volt tervezett, de már nagyon várjuk őt :), de nem meri otthagyni a munkahelyét, mert ki tudja, hogy mikor találna másikat.
2012. júl. 21. 15:06
13/13 anonim válasza:
Először is hülyeséget csináltál,de ennyi.biztos volt vmi ami miatt akkor kissé megingott a kapcsolatotok és a másik pasi meg adta a lovat alád.fejben dől el minden.próbáld megmagyarázni magadnak,h ez nem helyes,h máson jár az eszed hisz mindjárt anya leszel és 3an 1 családot fogtok alkotni.abba pedig 1 családos férfi már nem fér bele:pa tiltott gyümölcs persze mindig édesebb titokzatos és izgalmas de neked erről már amúgy is le kell mondani:)koncentrálj a babucidra,h ő neked a legfontosabb.jaaa és az amit én tennék,h gondolkozz,ha veled megcsalja asszonyát akkor melletted is lenne más.bizonytalan lovon kár utazni.meg szereted a párod ez csak 1 kis fellángolás ami maradjon meg neked.legyen max "szép emlék" h flört csók titkolódzás stb.elfelejteni sose fogod de ez is hozzátartozik az életedhez,mert te követted el ezt a kis félrelépést.meg igyekezz minél kevesebbet összefutni vele,akkor könnyebb a felejtés is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!