Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik hanyadik héttől volt...

Kismamik hanyadik héttől volt az hogy nem tudtatok segítség nélkül borotválkozni?

Figyelt kérdés
Úgy értem besegített a férjetek, vagy tükörben néztétek hogy mit csináltok. Bocsi ha hülyén fogalmaztam.
2012. szept. 27. 14:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én 20 hetesen már nem látom odalent :) Ikrek ;)
2012. szept. 27. 16:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Tünderka! Én is ikres vagyok:) 25 hetes, és már én sem látok semmit....
2012. szept. 27. 17:19
 13/15 anonim ***** válasza:
A szülés előtt is magamnak csináltam. Nem láttam, de azért jó pár év rutin van a kezemben, kitapogattam simán. :)
2012. szept. 27. 17:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, 24 hetes vagyok, még megoldom, látok is még valamennyire, aztán meg majd emlékezetből. A páromra nem nagyon számíthatok, külföldön dolgozik, és ha hazajön, nem arra kérem hogy borotváljon le. :D
2012. szept. 27. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:

az én férjem a 30.héttől megcsinálta. Még ugyan láttam magam, de Ő ajánlotta fel, akkor meg miért ne? :D A gátmasszázst is Ő csinálta a mandulaolajjal... :D:D:D

32 hós kislány anyucija

2012. szept. 27. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!