Kismamik, a baci vizsgálat hogy zajlik? Sokáig tart? Fáj? Eredményt kb. mikor mondanak, hány nap múlva?
Figyelt kérdés
2012. szept. 24. 10:53
1/4 anonim válasza:
A Streptococcus szűrésre gondolsz a 36. hét környékén? Ha igen, akkor egy pálcikával vesznek a a hüvelyből és a végbélnyílásból 1-1 kenetet (csak végig törli, ennyit érzel) 2-3 nap múlva van Streptococcus eredmény a többi baci később. Kb 2 perc és annyira sem érzed, mint a rákszűrést, ha a doki nem mondaná észre sem vennéd.
2,5 hónapos manó anyukája
2/4 gabszem válasza:
Hát én még nem hallottam olyat hogy a végbélnyílásból is vennének mintát. Ez valami új dolog lehet. Nekem a hüvelyemből vettek mintát, 1 pillanat az egész, nem érzel semmit. Hát nekem pár nap múlva volt eredmény ha jól emlékszem.
3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. szept. 24. 13:16
4/4 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok. Nem volt olyan régen, hogy ne emlékeznék rá, és bizony az orvosom alapos doki lévén, vett kenetet onnan is. Gondolom ezt is orvosa válogatja, mint ahogy az egyéb vizsgálatok is eltérnek orvosonként és kórházanként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!