Ez most akkor magzatvíz volt vagy nem?
Szóval ma voltam hüvely kenet vételen.Mikor bementem leöltözni vmi vízszerű elkezdett gyengén folyni belőlem.Szóltam is a dokimnak, mondta h úgy néz ki magzatvíz.Meg is vizsgált, nyitva vagyok 2 cm-re.A mintát elvitte megnézetni h magzatvíz e.Vissza jött és azt mondta h nyugodtan haza mehetünk mert ebben még nincsenek meg azok az anyagok.Úgy búcsúztunk el h lehet még este találkozunk de ha nem akkor egy hét múlva vizsgálat.Akkor ez mi volt???Azóta nem volt semmi csak egy kis véres folyás de ez gondolom a vizsgálat miatt.Mennyi időm lehet még?Már olyan izgatott vagyok.
37+5hkm
még akár 4 heted is lehet.
valószínü egy erösebb folyásod volt ez a terhesség végén nagyon gyakori. onnan tudod hogy csak folyás hogy nem folyamatosan folyik, max eláztat egy zsepit, de a következöt már nem. napi 1-3x alkalommal is lehet.
Vérzés lehetett a nyákdugo már 2 centinél simán távozhat, de lehet csak a vizsgálat miatt van.
Indulj a korházba ha fájásaid rendzsresek, ha erösen elkezdesz vérezni, ha nagymennyiségü víz távozik vagy folyamatosan elázik a zsebkendö.
nekem minden meg volt 42-ik hétre szültem. a másodiknál nem nyiltam, nem volt nyákdugo, semmi sem és a kiírt napon spontán gyorsan beindult a szülés.
szerintem ha magzatvíz lett volna akkor bent tartott volna a dokid....
a 2cm jónak tűnik, de ugye soha nem lehet tudni ilyenkor...akár este is beindulhat a szülés, de lehet h túl is hordod :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!