Szurkolnátok? Ma UH.
Nemrég volt egy vetélésem, s ma megyek délután egy magánorvoshoz kb. 7 hetes UH-ra. Remélem minden rendben lesz, fog dobogni a szíve. Egyszer már voltam nála 2 hete, de még kevés volt látható.
Hányinger és ájulásszerű fáradtság fokozódik, úgy érzem, rendben van, de aggódom. És Utrogestant adott az orvos.
Bíztatnátok kicsit? :)
Megy a drukk,ezerrel!!!!
Sajnos 2x is át kellett esnem,amin Neked,mind a 2x a 7. hét első felében volt spontánom... Mindig rettegtem a következő terhességeknél,aztán eljött a 7. hét... Majd sikeresen túléltük a 7+3 napot (mind a kétszer ekkor történt meg a baj) ... Kívánom Neked azt a megkönnyebbülést,amit én ezeknek a napoknak a végén éreztem!!!
Ha a terhestüneteid fokozódnak,akkor baj már nem lehet!! :-)
Majd írd meg,hogy az Uh-t!!
Nagyon drukkolok!!!!!!
Üdv: 3 lányos,21hkm
De kedvesek vagytok! Köszönöm szépen.
Bízom ebben, amit egyikőtök írt, hogy ha a tünetek fokozódnak, baj nem lehet. Remélem, így van :)
Nekem is van már egy lassan másfél évesem, vele minden olyan nagyon rendben volt, nem is féltem ilyentől, hogy vetélés. Sajnálom, hogy ti is átéltétek!
Sok sikert,és remélem minden rendben lesz!
Majd írd meg mi volt!
19 hkm
Nagyon várjuk hogy írj!
Remélem minden rendben ment!
Örülök nektek! :)
Nagyon bíztunk benne hogy minden rendben!
Most már akkor élvezd a kismama szerepet! :)
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!