Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap megyek HSG vizsgálatra,...

Holnap megyek HSG vizsgálatra, nagyon izgulok, szurkolnátok nekem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 19:09
 1/4 ketteske ***** válasza:
Én nagyon szurkolok, de miért nem mész hycosy-ra? az fájdalommentes, pontosabb képet ad, és nem kell megröntgenezni a méhedet, mert ultrahangos????
2011. febr. 15. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Túl vagyok rajta, kibírható volt. Persze egyáltalán nem kellemes. :) Nekem amúgy a doki pont a hsg-ről mondta, hogy pontosabb képet ad. Azért nem választottam a hycosy-t, mert nem nagyon volt választási lehetőségem. De szerintem (ahogy én utánaolvastam)olyan nagy különbség nem lehet a kettő közt.
2011. febr. 16. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én délután és este kezdtem nagyon görcsölni. Ha érzed, hogy görcsölsz, vegyél be valamit, nekem nagyon rossz volt!!!
2011. febr. 16. 12:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én meg pont úgy voltam ahogy te. Nem egy remek érzés, de kibírható. Most aztán ne hagyjátok ki a hancúrt. Mi 2x voltunk utána együtt mert nagyon le voltunk törve, ugyanis akkor derült ki hogy a férjemnek kevés a katonája, és ma 14+5 vagyok :-))))

1x rögtön másnap, a második alkalom pedig 4 nappal hsg után volt. Átjárható voltam, tehát ezzel nem volt baj!

Tehát hajrá!!! :-))) sok sikert.

2011. febr. 16. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!