Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hányadik napon menjek peteérés...

Hányadik napon menjek peteérés vizsgálatra?

Figyelt kérdés

Az UH-os nő azt mondta a 12. napon menjek hüvelyi UH-ra függetlenül a ciklusaim hosszától, ha hétvégére esik a nap, akkor előtte.

De az én ciklusaim 30-35 naposak, peteérésem általában a 16-19. napon van.

Így fog látni valamit a 11. napon ( mert 12. nap pont szombatra esik)?

Nem lenne jobb, ha csak a 14. napon mennék?

2011. okt. 18. 14:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem. Ilyenkor 2-3 naponta figyelemmel kísérik a pete érését. Számít, hogy a tüsző repedésénél milyen nagyra "nő" meg. Legfeljebb ehhez az adathoz fogja a többit viszonyítani. Nekem is a mensi első napjához képes kellett így mennem és egész addig amíg meg nem repedt.
2011. okt. 18. 14:31
 2/11 anonim ***** válasza:
menj el a 12. napon és a doki látja majd hogy mikor kell vissza menned.
2011. okt. 18. 14:34
 3/11 A kérdező kommentje:

De nem tudok a 12. napon menni, csak a 11.-en!

Ilyenkor lehet, hogy semmit sem lát még és mivel TB-s ingyenes rendelés, nem tudom, hogy visszamehetek-e még, hiszen ezt is úgy kellett kikönyörögni a dokitól, hogy hagy mehessek el UH-ra mivel már 1 éve nem jön a baba.

2011. okt. 18. 14:40
 4/11 anonim ***** válasza:
első vagyok. a peteérés vizsgálat nem egy UH. Annak semmi értelme. Menj el (hisz ő is ezt mondta), és mondom 2-3 naponta menni kell, ahol mindig megnézi a petéket, hány fejlődik és milyen méretű lesz repedés előtt. Bizonyos nagyságot el kell érnie repedés előtt (ezért kevés egy UH). Ha nem éri el azt a méretet, akkor hiába reped meg és hiába termékenyül meg fel fog szívódni, hisz nem lesz életképes (vagy beteg lesz, stb). Ezért is független a ciklusaid hosszától, mert úgyis végig fogja kísérni az UH-val. (remélhetőleg).
2011. okt. 18. 14:46
 5/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszi.

Végül is nem a doki néz, hanem az UH-os doki, az hátha megengedi, hogy visszamenjek többször.

Fáj a hüvelyi UH??

Még sosem voltam ilyenen.

2011. okt. 18. 14:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja, és a hüvelyi UH-hoz is tele hólyaggal kell menni?
2011. okt. 18. 14:51
 7/11 anonim ***** válasza:
hasi uh volt nekem és én mindig pisiltem előtte. Bár egyszer mondták, hogy legközelebb teli hólyaggal menjek, de most nem emlékszem, hogy mikor volt. Nekem csak egyszer csináltak hüvelyi uh-t, mikor várandósan véreztem. Nekem nem fájt, de erről vannak ellenkező vélemények. Nekem nagyon jó UH-s orvosom van.
2011. okt. 18. 15:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyugi,egyáltalán nem fáj a hüvelyi uh,csak ici-picit kellemetlen.Nekem volt már többször is.
2011. okt. 18. 15:48
 9/11 anonim ***** válasza:

én is voltam ilyen vizsgálaton. és én is TB-s vizsgálaton, és csak 1-szer nézték meg! nem mehettem vissza! nekem 26-27naposak, s a 11.napon voltam, s 20mm-es tüszőt látott.

a szonográfus azt kérdezte, hogy vizsgálat előtt, hogy középidőben jöttem-e! tehát, ha te is egyszer mehetsz, s ilyen hosszú egy ciklusod, akkor én inkább lehet, hogy megvárnám a hétfőt.

2011. okt. 18. 16:44
 10/11 A kérdező kommentje:

Hmm, na most elbizonytalanodtam.

Lehet, hogy megvárom a hétfőt, akkor sem vagyok elkésve semmiről.

Mert a vizsgáló UH-os nő annyit mondott csak, hogy a 12. napon menjek vissza és akkor megnézi, van-e peteérés.

De semmi ilyesmiről szó sem volt, hogy többször kellene néznünk.

Lehet, hogy ilyen luxus csak a fizetős embereknek jár :(

2011. okt. 18. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!