Ha 13 hetesen mék el az első vizsgálatra, akkor ugye nem kések le semmiről? 13. hétnél ugyanazokat nézi, amiket 8 hetesen? Akkor minek korábban menni?
Hát ebből már pár hét eltérés is lehet, ami azért nem szerencsés, mert pl. beindíthatják feleslegesen a szülést, vagy "csak" befektetnek megfigyelésre a végén.
De ha szerencséd van, akkor nem lesz nagy az eltérés.
Én 8 hetesen voltam, és már akkor 2 heten ment a "vita" egészen szülésig.
Sokkal előbb jelentkeztek volna a tünetek, ha lenne valami baj! De nincs! Érzem! Tudom! Ha valami gond volna, úgysem várt volna 13 hetet a várandósság!
Én véleményem!
Mindenki a saját gyermekeivel úgy alakítja az életét, ahogy jónak látja!
Köszönöm a hozzászólásokat!
Ne aggódj!
Sok anyuka van, aki ilyen tájba jut el, akinek szoptatás miatt nem volt ciklusa, és nem is vette észre előbb, hogy jön a baba.
Minden jót Nektek!
Csak a tarkóredő mérésről késel le, ez is elég fontos a genetikai betegségek szűrése szempontjából. Amúgy tényleg mindenki azt csinál amit akar, de ha kérdezel, és leírja mindenki amit gondol, akkor nem kell megsértődni. Én nem vártam volna a 13. hétig, de ez én vagyok.
32+6 hkm
Kedves Kérdező!
Nem értem a hozzáállásodat. :-(
Persze, azt teszel, amit akarsz, de ilyen alapon, hogy te teljesen biztos vagy abban, hogy minden rendben van, egy vizsgálatra se menj el, mert minek! :-((
Te biztos vagy abban, h rendben van, de miért hiszed, h ez így van? Akkor elmondok neked egy szép sztorit.
Egy ismerősömnek (sztori szempontjából fontos, h nagyon elfoglalt, rettenetesen okosnak érzi magát) már született egy gyereke és tervezte a következőt. Egy évre az első után meg is fogant. De ő persze túl elfoglalt volt, h elmenjen az orvoshoz, nem érezte, h baja lenne. Na, meg minek is menne, az első gyerek is egészséges. Aztán a 25. héten kíváncsi lett a bentlakóra, elment 4d-re. Itt jött a sokk. Kiderült, h a baba nem jól fejlődik. A tesztek végigfutásával és genetikai családfa állítással kiderült, h a gyerek progériás. Ekkor a nő kijelentette, h neki "ez" nem kell. De az orvosok megmondták, h nem vehetik már el. Kihordta, megszülte és ott akarta úgy hagyni, h nem is gondoskodik a temetésről (mert a baba szerencséjére 50 percnél nem élt tovább).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!