Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 13 hetesen mék el az első...

Ha 13 hetesen mék el az első vizsgálatra, akkor ugye nem kések le semmiről? 13. hétnél ugyanazokat nézi, amiket 8 hetesen? Akkor minek korábban menni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
100%

De igen, pl lekésel az egyik legfontosabb vizsgálatról, a 12. heti genetikai UH-ról. Ott olyan dolgok derülhetnek ki, amiből te semmit nem érzel. Attól, hogy te jól vagy, a babádnak lehet súlyos kromoszómarendellenessége. Vagy olyasmi is kiderülhet akár előbb is, mondjuk a 7-8. héten, ami nem végzetes, ha időben elkezdik kezelni, de ha túl sokáig vársz vele, akkor baj lehet.

De nem is értem miért emelted ki a kérdést, a kommentjeidből az jön le, hogy te már elhatároztad, hogy nem mész korábban. Ehhez jogod van, a te babád, senki nem rángathat el erőszakkal orvoshoz. Csak akkor vállald a felelősséget.

2011. szept. 21. 19:18
 32/60 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem szeretnél előbb menni?Én 9+5 hetes voltam mikor a dokinál voltam.De én sztk-ba voltam és arra kaptam időpontot.De azért a 13.hétig biztos nem vártam volna,persze a te dolgod na de a baba nem ér neked ennyit?És a 12.heti uh.igenis fontos.Ha a 13.héten mész dokihoz,akkor mire kapsz időpontot az uh.-ra az is 1-2 hét.Ne adja isten de ha kiderül hogy valami baja van a babádnak?De miért is írok ilyet hiszen te megéreznéd ha baj lenne,ugye.
2011. szept. 21. 20:25
 33/60 anonim ***** válasza:
27%

Szia kérdező!

Nekem egy ismerősöm csak a 16 héten ment el,pedig már rég tudta hogy terhes.

Jól érezte magát,a babával sem volt gond.

Ha azt vesszük,régen se mentek annyit orvoshoz mint most...

Vigyázz magatokra,és boldog babavárást :)

2011. szept. 22. 10:38
 34/60 anonim ***** válasza:
87%

Hááát...

" régen se mentek annyit orvoshoz mint most... " Erről csak annyit, hogy régen még egy egyszerű tüdőgyulladásba is belehaltak az emberek. Miért kéne leragadnuk az őskorban, ha fejlődik a techinka, az orvostudomány, akkor érdemes kihasználnunk ezt a tudást a magunk és legfőképpen a kisbaba érdekében.

Menj orvoshoz mihamarabb!!!

2011. szept. 22. 11:18
 35/60 Atroposz ***** válasza:
73%
Sok élményről maradsz le....Én szinte minden héten elmennék ultrahangra hogy tudjam biztos egészséges jól fejlődik vagy csak halljam a szívverését.De te tudod.
2011. szept. 22. 11:58
 36/60 anonim ***** válasza:
74%

10:38!

Ja régen se mentek orvoshoz, és egy halva születésre mindenki csak megrántotta a vállát, mert olyan gyakori volt. Jó sok gyereket vállaltak mert ha a felük megmaradt az már jó arány volt. Ha ide tartunk, vissza a középkorba, akkor végülis jó irányba halad a kérdező.

2011. szept. 22. 12:14
 37/60 anonim ***** válasza:
81%
Én nem igazán értelek ha ennyire nem érdekel, hogy fejlődik benned a baba akkor minek vállalod? már bocs, de amikor nekem pozitív lett a tesztem alig vártam hogy meg tudjam minden rendbe van e picivel és az első 3 hónapot végig izgultam, ne hogy valami történjen vele. nem értem, hogy lehet valaki ennyire könnyelmű. Az orvosod sem fogja díjazni szerintem ha a 13. hétig vársz. A párod is támogatja az ötletet?
2011. szept. 22. 21:06
 38/60 anonim ***** válasza:
25%

Kösz mindenkinek hogy lepontoztatok.

Csak olvasatok utána hogy most is vannak orvosi balesetek...igen régen is történtek,de sajnos még az emberek mindig tévednek.

Egyik barátomnál most fedezték fel a 9 hónapos kisfián hogy 2 veseköve van,ezt már az UH is kellett volna látni,nah ennyit a mai orvostudományról.

Ha a kérdező 13 hetesen akar menni először,szíve joga,nem tudhatjuk mi áll a háttérben.

2011. szept. 23. 09:57
 39/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinnem, h szules elott kapta a vesekovet. Vannak gyorsan kialakulo vesekovek es egy pici babanal hamarabb okoznak problemat. Vszinu, h a baba hajlamos vesekokepzodesre, de azert tuti, h nem az anyamehben, ahol a ver ketszeresen szurodik. Egyszer az anya altal utana a lepeny altal.
2011. szept. 23. 11:09
 40/60 anonim ***** válasza:
48%
Sajnos tévedtél,az orvosok mondták hogy teljesen be van ágyazódva,és már az anya méhben alakult ki a vesekő.
2011. szept. 23. 11:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!