Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 13 hetesen mék el az első...

Ha 13 hetesen mék el az első vizsgálatra, akkor ugye nem kések le semmiről? 13. hétnél ugyanazokat nézi, amiket 8 hetesen? Akkor minek korábban menni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6
 21/60 sumergo ***** válasza:
86%
Engem még mindig érdekelne, hogy miért kérdezel, ha senki véleménye nem érdekel???
2011. szept. 19. 18:32
 22/60 A kérdező kommentje:

16:40 és Mindenki más, aki ide írt!

Tudom, hogy jót akartok Nekünk és nagyon köszönöm!

2011. szept. 19. 19:02
 23/60 A kérdező kommentje:

Kedves 16:40!

Nem kell befejezned! Osztozom fájdalmaidban! Vigasztalást kívánok!

2011. szept. 19. 19:05
 24/60 anonim ***** válasza:
89%

"minek korábban menni?" Akkor ilyen alapon minek menni egyáltalán?

Már bocs, de inkább arra szakítanál időt, hogy elmenj, mert igenis lekésel pl. a 12. heti vizsgálatokról. Ha ide van időd írogatni és reagálni...bár gondolom, nem időhiány miatt halogatod a vizsgálatot.

2011. szept. 21. 16:43
 25/60 anonim ***** válasza:
80%
Szia. Én voltam 6 hetesen először, aztán most 10hetesen megyek másodszor, sőt 2 hét mulva megyek a genetikai ultrahangra, és vérvételre hgoy kizárják hogy baja van a gyerkőcnek. Egy ismerősöm pl egy autóbaleset miatt akkora sokkot kapott hogy terhesen meghalt benne a baba. neki nem lett baja. és egy héttel később elment dokihoz hogy szte baj van mert nem mozog a bébi, és kiderült hogy már bomlásnak indult a kis teste, és szerencséje volt hogy időben dokihoz jutott mert hullamérgezést is kaphatott volna! Szerintem jobb ha hamarabb mész mert mégidőben ki tudják szürni ha bármi baj van. Nem feltétlenül érzi meg az ember ha baj van. Látod azt ő sem érezte meg hogy meghalt a baba, csak 1 héttel később!
2011. szept. 21. 16:47
 26/60 anonim ***** válasza:
2%
Semmi fontos dologról nem maradsz le, ha később mész először dokihoz. Amíg te jól vagy, addig minden ok.
2011. szept. 21. 17:10
 27/60 anonim ***** válasza:
92%

Igen utolsó, amíg ő jól van. A baba meg kit érdekel, nem?

Ha már ilyen modern világban élünk, használjuk ki a lehetőségeket! A gyerek érdekében meg aztán mindet!

2011. szept. 21. 17:19
 28/60 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nem vagyunk egyformák, én már a 9. hetet is későnek éreztem a 2. bébimmel, és kicsit szégyelltem is magam. Akinek már van nagyobb babája, tényleg előrehaladottabb lehet az állapota, mire kiderül, és eljut a dokihoz. Egész egyszerűen nincs annyi idő magammal foglalkozni úgymond.

A kromoszóma-vizsgálatnál meg van az ún, 4-es vagy quartett teszt, ami pár százalékkal bizonytalanabb, mint ha a 12. heti tarkóredővel együtt számolnak kockázati tényezőt, de a semminél mindenképpen jobb! Ha jól emlékszem, ezt a 14. hét után végzik, de az orvos biztos mondani fogja.

Most sem vagyok túl boldog, hogy még 3 hetet kell várnom a következő uh-ig, mert nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben van odabenn és jól érzi magát a csepp kicsim. Főleg, hogy rá már nem is tudok annyira vigyázni, mert cipelgetni kell a nővérkéjét, aki még szintén baba.

Remélem nálatok is minden oké lesz, de ha egyvalamit megfogadsz, figyelj oda arra a kis lényre nagyon! Nem baj, ha az ember hallgat a megérzéseire, de nem mindig elég.

Boldog babavárást!

2011. szept. 21. 17:53
 29/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el minél hamarabb, miért halogatod ennyire a dolgot? Félsz valamitől? Vagy munka miatt nem tudsz menni? Én sem tudtam a munka miatt napközben orvoshoz járogatni, de erre is van megoldás: MAGÁNRENDELÉS (az általában este van) Én 6 hetesen mentem először orvoshoz, de már azt is alig tudtam kivárni, annyira szerettem minél többet megtudni a pocakomban növekvő babuciról. Utána a 6 hetes ultrahangon hallottam először dobogni a kis szívét, hát nincs is annál meghatóbb pillanat. Miért akarsz ezekről lemaradni?

Majd a 12 hetes ultrahangon már egy kész emberkét láttunk kicsiben, mindene megvolt. :) 16 hetesen már 4D ultrahangon figyeltük a férjemmel ahogy mozgolódik, ficánkol a kis drágánk.

Már csak az élmény miatt is kár halogatni az orvoshoz menetelt, nem beszélve a genetikai szűrővizsgálatokról (12 hetes ultrahang-tarkóredő vastagság mérése, 12 hetes vérvétel).

Amúgy meg azt sem árt tudni, hogy jó-e a vérképed, nem kell-e esetleg szedned valami vitamint, vasat, stb.

Egyszóval ne halogasd a kicsi és magad érdekében se, szerintem!

Boldog babavárást, élvezd ki minden percét, mert ebben nem sokszor lehet része az embernek egy életben, pedig ez a legcsodálatosabb dolog, ami egy nővel történhet!!!

2011. szept. 21. 18:25
 30/60 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem komolyan. Én alig vártam, hogy pozitív legyen a teszt és rohanhassak az orvoshoz(szerintem sokan vagyunk így).De sajnos az ég tőlem minden előjel nélkül elvette.És azóta bármit megadnék hogy még egyszer pozitív legyen a tesz és rohanhassak vizsgálatokra.
2011. szept. 21. 18:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!