Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 13 hetesen mék el az első...

Ha 13 hetesen mék el az első vizsgálatra, akkor ugye nem kések le semmiről? 13. hétnél ugyanazokat nézi, amiket 8 hetesen? Akkor minek korábban menni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 18. 14:09
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
86%
De miért vársz! Ne haragudj, de ennyit nem ér a babád? Vagy spórolsz a dokin? A gyerek többe lesz!
2011. szept. 19. 08:25
 12/60 anonim ***** válasza:
83%

Igazad van,azt csinàlsz amit jonak làtsz,de azokkal a hozzàszolokkal értek egyet,akik azt irjàk,hogy ne vàrj addig.Te megkérdezted màsok véleményét,akkor fogadd el azt is,ha nem értenek egyet Veled.Biztos vagyok abban,hogy itt mindenki azért vàlaszol a màsiknak,mert a joszàndèk vezérli és segiteni probàl...

Sajnos én is tudnék rémtorténeteket mesélni,sokat hallottam,ugyanis a kozelmultban én is elvesztettem a babàm a 11. héten.A 6.heti uh-n még minden rendben volt,a 11.héten megàllapitottàk,hogy 3 hete nem fejlodik a kisbabàm,a vizsgàlatok kideritettèk,hogy kromoszoma-rendellenessèg (az orvos szerint 6 terhességbol 1 igy vègzodik) a bébi életképtelen.Mire mutétre kerult volna a sor,megindult a vetélés,hàt...hagy ne részletezzem milyen vérzéssel,testi-lelki fàjdalommal jàrt ez...

Természetesen nem ijesztgetni szeretnélek,kivànom,hogy minden rendben legyen Nàlatok,az,hogy sajnos ilyen dolgok torténnek màsokkal,nem azt jelenti,hogy Nàlad bàrmi probléma lesz.

De a 6. hèten àllapitjàk meg a szivhangot,ami nagyon fontos,a 12. hèten nyaki redo vizsgàlat,az idoben elvègzett vérvétel is fontos,vagy az rh osszefèrhetetlenség vizsgàlata!

Ha meg tudod oldani,szakits idot a vizsgàlatokra a babàd és a sajàt érdekedben!

Minden jot Nektek!

2011. szept. 19. 11:10
 13/60 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Nem sértődtem meg! Ha valaki babát vár, minden benne van a pakliban! Ezt is tudom ám! 13. héten elmenni első vizsgálatokra nem a világ! Tartom magam ehhez! Különben is, ha bármi gond lenne, már jelentkezne a tünet! Nem várna eddig! Mindenkinek jó babázást kívánok!

2011. szept. 19. 15:06
 14/60 anonim ***** válasza:
91%

Úristen!

Ne haragudj, de nagyon buta vagy!

2011. szept. 19. 15:12
 15/60 sumergo ***** válasza:
93%
Egyetértek az előttem íróval! Most akkor egyáltalán minek kérdezted meg???? Remélem minden rendben lesz a babával, és nem a te felelőtlenséged miatt lesz baja! " Ezt is tudom ám" Jesszusom, nem tudom hány éves lehetsz, de eszed nem sok van, az tuti!!!
2011. szept. 19. 15:15
 16/60 A kérdező kommentje:
Befejeztétek?
2011. szept. 19. 15:24
 17/60 anonim ***** válasza:
88%
Hát végülis a szomszédom sem érezte meg, hogy Down kóros a gyerek, de ha te megérzed....
2011. szept. 19. 15:37
 18/60 anonim ***** válasza:
88%
Tudod, vannak olyan "elvetemültek", akik egy down-os babát is bevállalnak, így nekik a redőmérés nem olyan fontos...
2011. szept. 19. 15:49
 19/60 anonim ***** válasza:
89%
Istenem! Más, normálisan gondolkodó embereknek meg nem jön a baba! De bezzeg,annak aki leszarja, annak igen!
2011. szept. 19. 16:04
 20/60 anonim ***** válasza:
89%

11:10 vagyok

16:04-es:sajnos ez annyira igaz...:(

Kèrdezo:Honnan veszed azt,hogy ha bàrmi baj van (kivànom,hogy ne legyen!) annak feltètlenul vannak tunetei??

Hidd el,nagyon-nagyon sok fèle betegsègnek nincs semmi féle tunete! Ne gondold,hogy minden problèma gorcsel,fàjdalommal,vérzéssel,vagy bàrmi féle tunettel jàr!Nekem sem voltak semmiféle tuneteim!Es nagyon sok kismamànak sem akikkel megismerkedtem a korhàzban...

Mègegyszer mondom,a 6. hèten fontos a szivhang megàllapitàsa!A vetèlèsek a 12. hètig szoktak bekovetkezni,fontos,hogy addig megàllapitsàk mi lehetett a baba baja,hogy esetleg kèsobbi terhessègnèl ne legyen problèma!Vagy hallottàl màr az ures petezsàkrol? Vagy az rh osszeférhetetlenségrol és az anti-d injekciorol?

Egyèb betegségekrol nem is beszèlve.

En tudom sajnos mirol beszèlek és csak jot akarok!

De én meghallgatom a kérésed és én màr befejeztem!:)

Mégegyszer kivànom,legyen minden rendben!

2011. szept. 19. 16:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!