Szurkolnátok ma nekem egy kicsit? Első uh?
Ma megyek első uh-ra! Eléggé ideges vagyok!:) Este megyek, de most nagyon lassan telik az idő! Szurkolnátok, velem lennétek ma gondolatban?
köszönöm
Hanyadik héten vagy? Gratulálok egyébként nem lesz semmi baj, ne idegeskedj, mert csak ártasz a babának és feltételezem, hogy most ő a legfontosabb! :) Ugyhogy nyugi! :)
15 h km
Persze, én nagyon drukkolok neked!
Hányadik héten vagy?
Kívánom, hogy minden jó legyen, és boldog Húsvéti hétvégéd, ebben a gyönyörű napos időben!(ez egy kicsit "csöpögős" volt)
De tényleg minden jót!
Gondolom pozitív teszted van és ma doki!
Gratula!
De ne ijedj meg ha nem mond még semmi konkrétat,fiatal terhességnél még alig látni valamit,nem lehet kijelenti hogy baba van majd csak a 8.héten(legalábbis nekem akkor lett tuti)addig csak petezsákot látott:-)
Köszi!
Kedvesek vagytok! Már egészen 4+5 hetes vagyok!:) Azért megyek ilyen korán, mert lehet,hogy van egy kis fertőzésem, és mondta, hogy rám nézne hamarabb!
Jaj, csak lennék már túl rajta!:)
Mondom ne parázz már! Sokat a babából nem fog látni, még túl kicsi ahhoz!
de ott van gondolj erre és csak rá figyelj tényleg ne idegeskedj légyszives!!!!!:)
Tudom, tudom! Nyugszom!:))
Elmondhatom,hogy mitől félek a legjobban? Attól, hogy nem lesz ott a baba!
De most már igyekszem pozitívan gondolkodni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!