Kedden megyek a 12 hetes uh-ra, szurkolnátok nekem?
Figyelt kérdés
A tesztnél és az első uh-nál is olyan kedveseket írtatok. :)
Most is szükségem lenne egy kis biztatásra, mert nagyon izgulok. Kedden este megírom mi volt!
Köszönöm szépen!
2010. szept. 5. 17:42
2/9 anonim válasza:
Én is! :-) Annak idején én is nagyon izgultm, hogy minden rendben lesz-e.
24 h km
3/9 anonim válasza:
Én is, és ha létszik kívánóm, hogy a neme olyan legyen amit szeretnétek. De végül is mindegy, csak egészseges legyen, ez a fő.
Amugy egészséges babát neked, majd írj légyszi.
Szép napot nektek:)Űdv.
5/9 anonim válasza:
Én is szurkolok neked,én minden UH-nál izgultam,még mikor 41 hetes voltam is,hogy minden rendben legyen,ez így van helyén ha izgul az ember.
6/9 anonim válasza:
Szurkolok!!!!
Én is ilyen vagyok, csütörtökön voltam a 12 hetesen, de már a következőn jár az agyam :)
Minden jót!
7/9 anonim válasza:
Én 4 hét múlva megyek a 12. heti uh-ra, de én is nagyon izgulok. Néha van olyan nap h nincs hányingerem és tökre megijedek h valami baj van! :) Mindig lesz valami amin lehet aggódni! :) biztos minden rendben lesz!
9/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi, hogy gondoltatok ránk :)
Minden rendben, gyönyörű, mozgott keze lába, tökéletes mindene. Nagyon megnyugodtam, puszi mindenkinek:)
2010. szept. 7. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!