Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit jelent ez hogy pl : egy...

Mit jelent ez hogy pl : egy koraszulott apgarja 9/10 volt? Tobb helyen is olvastam mar de nem tudom mit jelent!

Figyelt kérdés
Bocsi ha hulyeseget kerdezek, koszi a valaszokat!
2012. szept. 26. 21:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem csak koraszülötteknél,hanem minden csecsemőnél végeznek 1,és 5 perces életkorban egy apgar tesztet(légzés,szívműködés,stb.),és ennek a tesztnek a két eredménye.
2012. szept. 26. 21:54
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. szept. 26. 21:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a lányom kiskönyvében van egy táblázat, ott kielemezheted. Szerintem nektek is van.

2012. szept. 26. 22:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat mindenkinek! Nekunk meg nincs kiskonyvunk! 27hkm :)
2012. szept. 27. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
2 és 5 perces korban végeznek egy életműködés tesztet, ami alapján minden életműködésre adnak 2 pontot, bőrszín, légzés, szívverés, bőrtónus, meg még valami most nem jut eszembe mi az 5. 0-3 pnt újra élesztés, 3-6 pont megfigyelés, leszívás esetleg oxigén a felett oké.
2012. szept. 27. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Kedves 5-ös! Hát elég sok butaságot írtál, inkább olvasd el a linket, pár válasszal feljebb.

Én sem emlékeztem már mindenre pontosan, ezért inkább linkeltem.

2012. szept. 27. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!