Ha nem kérdeztem meg a fogadott orvosomat, hogy mennyi pénzt adjunk neki?
ilyenkor mi van? ő sem mondta hogy mennyit kér én sem kérdeztem rá.
akkor annyit adok amennyit akarok?
Nem nagyon szokták az orvosok mondani,hogy mennyit kérnek!
Ezt te döntöd el,amennyit jónak látsz!
Én is így voltam, aztán a szülés után beszélgettem a többi kismamával, ki mennyit ad. Ha még mész hozzá, kérdezz rá esetleg a többi kismamától a rendelőben, ha nem, a szülés utáni napokban is lesz alkalmad beszélgetni a többiekkel és akkor tudsz tájékozódni. Ha ez segít egy kicsit, én 40.000.-et fizetek a terhesgondozásért és 40.000.-et kér a szülésért is.
Hol fogsz szülni, és mennyi idős vagy?
Én Salgótarjánban és 31 hetes vagyok.
Minden jót!
Én rákérdeztem a dokimnál de azt mondta hogy ő nem szokott árat mondani... Otthagytam a terhesség alatt kb. 80ezer forintot (magánrendelés) a szülésért még kapott 50ezret.
De tudok olyan dokiról aki konkrétan megmondja hogy 150ezret kér a szülésért (plusz kifizeted a magánrendelések árát neki) pfff...
Nyugodtan kérdezz rá az árra. Ha nem mond semmit, akkor a protokoll szerint a magánrendelésen amennyit fizettél, annak a 10Xét illik adni. Ez persze mozoghat fel és le, attól függően, hogy hogyan/mikor szülsz (pl. éjjel, hétvégén, ünnepnapon, a doki szabija alatt vagy egy normál napon, mikor amúgy is bent van a kórházban.)
Mi 2 éve 70ezret adtunk a dokinknak, akkor 8ezer volt nála a magánrendelés, de a 35. héttől csak 5 ezer. Viszont korrekt volt nagyon, igy a 70ben egyeztünk meg a Férjemmel. Most újra nála fogok szülni, már 10ezer a magánrendelés a 35. hétig, igy biztos több lesz a boritékban, de nagyban függ a szülés időpontjától is az összeg!
Én biztos nem lennék nyugodt, ha nem kérdeztem volna meg. Egyébként ha magánrendelésre jársz, aki a 10 x-estét szokták kérni, ha megmondja, meg egyébként is kb annyi az ár. Én 120-at fizettem, plusz havonta 12-t a magánrendeléseken.
Ha nem mond semmit, akkor belátásod szerint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!