Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem kérdeztem meg a fogadot...

Ha nem kérdeztem meg a fogadott orvosomat, hogy mennyi pénzt adjunk neki?

Figyelt kérdés

ilyenkor mi van? ő sem mondta hogy mennyit kér én sem kérdeztem rá.

akkor annyit adok amennyit akarok?

2012. szept. 26. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem nagyon szokták az orvosok mondani,hogy mennyit kérnek!

Ezt te döntöd el,amennyit jónak látsz!

2012. szept. 26. 15:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, aztán a szülés után beszélgettem a többi kismamával, ki mennyit ad. Ha még mész hozzá, kérdezz rá esetleg a többi kismamától a rendelőben, ha nem, a szülés utáni napokban is lesz alkalmad beszélgetni a többiekkel és akkor tudsz tájékozódni. Ha ez segít egy kicsit, én 40.000.-et fizetek a terhesgondozásért és 40.000.-et kér a szülésért is.

Hol fogsz szülni, és mennyi idős vagy?

Én Salgótarjánban és 31 hetes vagyok.

Minden jót!

2012. szept. 26. 15:25
 3/10 anonim ***** válasza:
anniyt adsz amennyit akarsz!
2012. szept. 26. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
2-es vagyok, az előbb nem írtam meg, hogy a második babánkat várom, az elsőnél nem tudtam árat, de most másnál fogok szülni. :)
2012. szept. 26. 15:26
 5/10 gabszem ***** válasza:

Én rákérdeztem a dokimnál de azt mondta hogy ő nem szokott árat mondani... Otthagytam a terhesség alatt kb. 80ezer forintot (magánrendelés) a szülésért még kapott 50ezret.

De tudok olyan dokiról aki konkrétan megmondja hogy 150ezret kér a szülésért (plusz kifizeted a magánrendelések árát neki) pfff...

2012. szept. 26. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Az enyém sem mondott, én 80 ezret adtam!
2012. szept. 26. 15:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kérdezz rá az árra. Ha nem mond semmit, akkor a protokoll szerint a magánrendelésen amennyit fizettél, annak a 10Xét illik adni. Ez persze mozoghat fel és le, attól függően, hogy hogyan/mikor szülsz (pl. éjjel, hétvégén, ünnepnapon, a doki szabija alatt vagy egy normál napon, mikor amúgy is bent van a kórházban.)

Mi 2 éve 70ezret adtunk a dokinknak, akkor 8ezer volt nála a magánrendelés, de a 35. héttől csak 5 ezer. Viszont korrekt volt nagyon, igy a 70ben egyeztünk meg a Férjemmel. Most újra nála fogok szülni, már 10ezer a magánrendelés a 35. hétig, igy biztos több lesz a boritékban, de nagyban függ a szülés időpontjától is az összeg!

2012. szept. 26. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
én sem kérdeztem meg, úgy voltam vele h amikor felkérem, akkor mondania kell ha fix ára van, nem mondott semmit, megkapta az egyszeri anyasági támogatást, rendelésen otthagytunk kb 80-100.000Ft-ot, nem hiszem h alulfizettük, másodikkal is hozzá járok.
2012. szept. 26. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Én biztos nem lennék nyugodt, ha nem kérdeztem volna meg. Egyébként ha magánrendelésre jársz, aki a 10 x-estét szokták kérni, ha megmondja, meg egyébként is kb annyi az ár. Én 120-at fizettem, plusz havonta 12-t a magánrendeléseken.

Ha nem mond semmit, akkor belátásod szerint...

2012. szept. 26. 17:04
 10/10 anonim ***** válasza:
En se kerdeztem meg es nem is fogom. Nagyot csalodnek benne ha bemondana egy osszeget. Annyit adok amennyit majd gondolok, szituacio fuggo, mennyire lesz konnyu a terhesseg, hogy fog viselkedni, ram se nez vagy ott lesz...stb.
2012. szept. 26. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!