Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi pénzt adjunk a fogadott...

Mennyi pénzt adjunk a fogadott orvosnak és szülésznőnek?

Figyelt kérdés

Nem mondott az orvos semmit hogy mennyit kér. Hozzá járok a terhesség eleje óta egy vizsgálat nála 6000ft szokott lenni.

Felfogadtuk fogadott városunknak viszont azóta megbantam- ilyenkor mit tehetek? Vagy már késő bánat?

Ha marad arra gondoltam 30.000 et adnánk neki, - nagyon kevés?

33hetes kismama

2012. szept. 25. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Irtatok alá valamilyen papírt,hogy ő vezeti le a szülést? Ha nem és nagyon nem vagy vele elégedett, inkább mondd vissza a dolgot valamilyen indokkal,hogy azért meg nem sértsd (pl anyagiakra hivatkozva,hogy sajnálod,de most nagyon nem fér a keretbe, ingyen meg mégsem várod el,hogy bejöjjön akár szabadnapján). Ha mégis szeretnéd,hogy ott legyen,akkor megkérdezhetsz valakit,aki nála szült,hogy mennyit adott. Az én orvosom pl. 70ezret kér,de sajnos hallottam már többről is...
2012. szept. 25. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Csak simán nem mondott összeget,vagy rákérdeztél,és úgy nem mondott?És miért bántad meg?A pénz miatt,vagy valami szakmai okból?Amúgy orvosa válogatja,de szerintem nem kevés.

Én anno rákérdeztem,nem mondott összeget,csak hogy mennyit szokott kapni,de mégis rám bízta.

2012. szept. 25. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Ja, a szülésznő pedig 30-at kapott,nála is rákérdeztem,és ennyit kért.
2012. szept. 25. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
nekem is 6ezer egy vizsgálat, 12 hét óta járok hozzá, én rákérdeztem, azt mondta amennyit mi szánunk. 30ezret akarunk adni. plusz vmi személyeset.
2012. szept. 25. 21:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem írtunk alá semmilyen papírt - miért kellett volna? Nem csak szóban beszéljük meg?

Nem kerdeztem rá mennYit kér de ő sem mondta magamtól.

Anyagi okok miatt sem szeretném meg nem vagyok 100%ig megelégedve vele

2012. szept. 26. 07:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Magától nem is fogja mondani,ha nem kérdezed,de ha nem vagy benne ezer százalékig biztos,akkor ne is fogadd meg,mondd meg neki,hogy sajnálod,de mégsem fér bele a keretbe.Meg fogja érteni.
2012. szept. 26. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!