Szerintetek fogadott szülésznőnek mennyit illik adni? Vagy meg kell kérdezni, hogy mennyiért vállalja?
Attól is függ, hol szülsz, mennyire felkapott a szülésznő.
Én a Sz. Imrében szültem a második gyerekemet, 30.000-et adtam.
(Nem kérdeztem rá előre. Bár tudtam, hogy aki kérdezte, annak se mondott semmit.)
Első szülésemnél rákérdeztem az akkori szülésznőtől, mondott is olyan árat, amit sokan mások az orvosnak adnak. Sajnos késő volt másik szülésznőt keresni... Drága volt, és nem is tett meg mindent a pénzéért...
Kérdezz rá, hogy szülés után mennyivel tartozol neki. Mindenképp kérdezd meg!
Én is a Szt. Imrében szültem (mint az egyik válaszoló) és rám bízta. Azt mondta amennyit gondolok. Mi 20 ezret adtunk. Tudom illett volna többet, általában 30 ezret szoktak, de nem volt erre több pénzünk.
Nagyon rendes volt, másnap is bejött hozzám, segített a szoptatásban, tanácsokat adott és még hozott nekem homeopátiás fiolát is, hogy szopogassam.
Illik rákérdezni, nehogy félreértés legyen.
Ha nem mond árat, akkor 20-40 ezerig szoktak adni nekik elégedettség és anyagi lehetőség szerint. Mi 40-et adtunk a Péterfyben, de ő megdolgozott érte rendesen.
Olyan kórház is van, ahol a doki árának a felét kéri a szülésznő és ez ugye már akár 50-60 is lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!