Fogadott szülésznőnek a szülés után kell adni egy nagyobb összeget, vagy nst-k alkalmával is kell már fizetni?
Mert ugye úgy van ha fogadsz szülésznőt akkor az utolsó 4 hétben az nst-t ő csinálja.Ilyenkor kell neki fizetni vagy csak a szülés után egy nagyobb összeget.Mennyit kb.?
Váci kórház , de bárhonnan érdekel válasz.
SOTE I.
Nekem az a szülésznő csinálta az nst-t aki épp ráért, nem feltétlenül a fogadott.
Én csak a hazamenetel napján adtam át a csokit és a borítékot, egyébként a dokinak is.
Szia!Cegléden nem kell fizetniaz nsttért alkalmanként, de ha Cegléden szülnél ajánlanám Vörösné Tóth Évikét, aki egy tündéri nfantasztikus szülésznő!
Te döntötöd el, hogy mennyit szánsz neki, de ritka ilyen ember él még a Földön!Folyamatosan tartja veled a kapcsolatot és szülés előtt és után is keres! Végig Veled van és mindenben segít!!!Minden évben a gyermekes születésnapján sms-t küld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!