Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti fürödtök várandósan vagy...

Ti fürödtök várandósan vagy csak zuhanyoztok? Engem beijesztett a védőnő, hogy csak zuhizni szabad várandósan, pedig nincs nyitva még a méhszájam. Ti hogy vagytok vele?

Figyelt kérdés
2012. szept. 22. 22:29
1 2
 11/16 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Én kb 2 hete belefeküdtem meleg vízbe mert annyira fájt a hátam hogy megőrültem már. Csak annyi vizet engedtem hogy a hasamat már ne érje. A 9 hónap alatt én is csak zuhanyoztam, ez volt a kivétel.

39 hetes

2012. szept. 23. 08:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2012. szept. 23. 08:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Én jobban szeretek zuhanyozni. Első terhességemnél csak zuhanyzónk volt. A végefelé költöztünk kádas lakásba, de akkor sem fürödtem.

Most meg már azért sem fürdök, mert a lányom miatt gyorsan kell végeznem a tisztálkodással. Na meg ha fürdenék tuti bemászna hozzám :D

2012. szept. 23. 09:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez az egész egy nagy zagyvaság, és akinek nincs tusoloja az 9 hónapig nem fürdik? Nálunk is kád van és minden nap füröttem, abszolut semmi bajunk sincs a fiam is 14 hónapos és makk egézséges.
2012. szept. 23. 10:40
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekünk is kádunk van , mégis zuhanyzok. Megmondom őszintén jobban szeretek zuhanyozni, mert én a forró fizet szeretem+kényelmesebb.
2012. szept. 23. 11:14
 16/16 anonim ***** válasza:
Én eddig fürödtem mindig de nem túl forró vízben nekem nem mondta a védőnő hogy nem szabad. Bízóm benne hogy 26.án minden rendben lesz akkor megyek UH-ra.
2012. szept. 23. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!