Ti fürödtök várandósan vagy csak zuhanyoztok? Engem beijesztett a védőnő, hogy csak zuhizni szabad várandósan, pedig nincs nyitva még a méhszájam. Ti hogy vagytok vele?
Én fürdök rendesen, persze nem forró vízben (mint régen), hanem olyan negyven körüli hőmérsékleten, és csak 5-10 percet ázalgok, nem félórákat, utána meg forró vízzel lezuhanyzok, hogy azért még se fázzak meg.
Nekem azt mondta a dokim, hogy lehet fürdeni, nem forró vízben, kérdeztem, hogy mennyitől számít forrónak, azt mondta, hogy ha esetleg pár csepp vér befesti a fürdővizet, akkor az már túl forró, és legközelebb alacsonyabb hőmérsékleten fürödjek. Azt mondta, hogy a vér azért van, ha van, mert megpattan egy hajszálér, és bár látványos, semmi komoly problémát nem jelent. De hát kinek mi, én azért nem várom meg, amíg vérzek, inkább megelékszem a langyi melegvízzel. Egyébként meg nagy pocakkal eléggé nehézkes kimászni a kádból... :D
Na megint egy tudatlan barom védőnő, komolyan, az ilyeneknek vigyázz, közveszélyes! feliratú táblával kéne közlekedniük.... :-(((
Semmi bajod nem lesz a fürdéstől, még akkor sem, ha nyitva lenne a méhszájad. A fürdés csakis akkor veszélyes, ha elfolyt a magzatvized és még nincsenek fájások. Kérdezz meg egy épelméjű dokit és ugyanezt fogja mondani. Fürödj nyugodtan kádban, menj úszni, ha ahhoz van kedved, a víztől az égvilágon semmi bajod nem lesz! Hármat szültem már, mindhárommal úsztam is, fürödtem jó meleg vízben, ücsörögtem jakuzziban, mindegyik időre született, makkegészségesen.
A védőnőt meg kerüld, mint a pestist, mert ha ilyen dologban ekkora baromságot mond, mi lesz a többivel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!