Védőnőválasztás?
Az állandó lakcímem Csepelen van, de Kispesten lakunk a férjemmel, viszont Pesterzsébeten dolgozok. Mivel a munkahelyem nem messze van a dél-pesti kórháztól, a nőgyógyászom szintén a dél-pestiben van, szülni is ott szeretnék majd, így nem lenne szerencsés, hogyha át kellene menjek védőnőhöz Csepelre.
Azt szeretném tudni, hogy hogyan oldhatnám meg azt, hogy a Pesterzsébethez tartozó védőnői szolgálathoz járjak védőnőhöz? Mindenképp pesterzsébeti lakcím kellene hozzá? (Még nem vagyok terhes, de jó lenne tudni még előtte, hogy hogyan tudnám ezt megoldani).
Szia!
Én 40 km-re lévő védőnőhöz jártam mindkét terhességem alatt, átmentem és megkérdeztem, hogy el tud-e vállalni.
Annyi, hogy nem járt ki, hanem minden alkalommal, mi vittük át a babáinkat hozzá, már pár hetes koruktól kezdve.
Keresd fel és kérdezd meg, hogy el tud-e vállalni, ha nem akkor kénytelen leszel vagy Csepelen, vagy Kispesten találni valakit.
Üdv két gyermekes Anyuka.
Az, hogy nekem kell majd a babát hozzá vinni, és nem jön ki hozzánk mondjuk 2 kerülettel odébb, azt sejtettem.
Tehát, kis szerencsével lehet rá esélyem, hogy elvállal a védőnő lakcím ide-vagy oda. Köszönöm a válaszokat :)
Védőnő nem választható sehol. A védőnőt nem érdekli, h hova vagy bejelentve. Ahol életvitelszerűen laktok, oda tartozol, tehát kispestre.
1 védőnő
Védőnő nem választható sehol. A védőnőt nem érdekli, h hova vagy bejelentve. Ahol életvitelszerűen laktok, oda tartozol, tehát kispestre.
1 védőnő
De a védőnő honnan tudja, hogy én életvitelszerűen hol lakok? Kijön a lakásomba, és megnézi, hogy tényleg ott lakok-e? Vagy ez hogy van? Én hordom majd hozzá a babát, és kész.
Én simán belátom, ha igazad van, csak valami magyarázatot adhatnál, mert tényleg nem értem :)
Értem.
Akkor megkaptam a választ a kérdésemre :) Csak úgy tudnám ezt megoldani, amit szeretnék, hogyha Pesterzsébeten lenne a bejelentett lakcímem, illetve tartózkodási helyem. Köszönöm!!!!!!!!!!! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!