Védőnőválasztás?

Figyelt kérdés

Az állandó lakcímem Csepelen van, de Kispesten lakunk a férjemmel, viszont Pesterzsébeten dolgozok. Mivel a munkahelyem nem messze van a dél-pesti kórháztól, a nőgyógyászom szintén a dél-pestiben van, szülni is ott szeretnék majd, így nem lenne szerencsés, hogyha át kellene menjek védőnőhöz Csepelre.

Azt szeretném tudni, hogy hogyan oldhatnám meg azt, hogy a Pesterzsébethez tartozó védőnői szolgálathoz járjak védőnőhöz? Mindenképp pesterzsébeti lakcím kellene hozzá? (Még nem vagyok terhes, de jó lenne tudni még előtte, hogy hogyan tudnám ezt megoldani).

2012. szept. 8. 20:37
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Kedves 18! Részemről azért nem mindegy, mert egyrészt a 20.kerületi védőnőket már ismerem, másrészt pedig ha már megszoktam egy védőnőt, aki a terhességem kezdetétől a baba születésének pillanatán át x ideig foglalkozott a babámmal, és képben van, azt nem szívesen "cserélném le" lakóhelyváltás miatt. De tudomásul vettem, hogy erre nincs mód, azt kész.
2012. szept. 10. 11:38
 22/23 A kérdező kommentje:

De látom, van akinél még védőnő sem járt...ez azért nem semmi...

19-es, te is budapesti lakos vagy?

2012. szept. 10. 11:40
 23/23 anonim ***** válasza:
19-es voltam. Nem vagyok budapesti, megyeszékhelyen élek. Én megyek a védőnőhöz havonta. De ő még nem volt, és nem is említette, hogy szülés előtt jönne. Amúgy nagyon jó védőnő. Húgom egy másik megyeszékhelyen él, 7. hónap után nem is fogadta a védőnő, már megszült, és kint se volt, telefont se veszi fel. Az övé nem igazán kísérte végig a terhességet figyelmével.
2012. szept. 10. 13:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!