Holnap jön elsőnek hozzánk a védőnő, és van egy vadászgörényem meg egy tengeri malacom, el kell hogy dugjam előle Őket, be fog szólni? Mik a tapasztalatok?
Nekünk kutyánk van (tacskó). Sosem volt vele gondja, jól elvolt vele.
Rengeteg tanácsot adott a kutya vs. baba kapcsolatban is.
Mai napig sokat foglalkozik mind a kettővel :)))
A védőnőnk szerint az egyik legjobb állat a gyermek mellett a kutya több ok miatt is.
pl. társas kapcsolat, finom mozgások, etc.
Egyébként, ha olyan védőnőt fogsz ki, aki még a szoba falszínébe is beleköt, annál csinálhatnál bármit, semmi sem lenne jó neki .. :))
szia!
nem hiszem én sem, hogy ez bármilyen problémát okozna. mielőtt jön takarítsd ki őket és ennyi. :)
Úristen! Megőrültél? Azonnal fojtsd vízbe mindet!
Na ha ezt a reakciót kapod a védőnőtől, akkor mutasd meg neki nyugodtan az ajtót, mert aki nem szereti az állatokat, az jó ember nem lehet!
Nekem óriási harc volt az anyósommal, hogy a lakásban megtarthassam az uszkáromat, és hogy megsimogathassam az ő németjuhászukat, aki egyenesen odáig van értem meg vissza. Mondtam neki, hogy ha a kutyámnak mennie kell, akkor megy a baba is! Persze ez csak fenyegetés volt, nem volt komoly, de megtette a hatást, és az uszim maradhatott. Azóta is kicsit duzzogok anyósomra, pedig már a harmincadik hétben vagyok. Szóval ha valaki el akarja tőled venni a görényt meg a tengeridisznót, akkor védd őket foggal, körömmel, akár ha a gyerekeid lennének! De persze nem árt egy jó alapos állatorvosi vizsgálat, meg tőled egy vérvétel, hogy van-e benned olyan kórokozó, ami kapcsolatba hozható az állataiddal. Ha nincs, akkor no para, happy happy joy joy!
Nekünk is volt vadászgörényünk. Én a terhesség alatt lemondtam az alom takarításáról. Későbbre pedig a férjemre ragadt...
Amúgy minden oltást megkapott, naponta volt takarítva, napközben a lakásban kószált, éjszakára volt bezárva. Három gyereket szültem mellette, de ő volt az első gyerekem.
Egy szó, mint száz. Pont leszartam a védőnő véleményét. Az első védőnéniket nem érdekelte, hogy van.
A második finnyáskodott, hogy ő nem veszi le a cipőjét, mert görényszőrös lesz, stb... Aztán teljesen elfeledkezett a görényünkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!