Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap jön elsőnek hozzánk a...

Holnap jön elsőnek hozzánk a védőnő, és van egy vadászgörényem meg egy tengeri malacom, el kell hogy dugjam előle Őket, be fog szólni? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 20:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad. Fontos a gyerek persze, de az állatot se azért akartad amíg gyereked nem lesz aztán meg lehet eldobni. Nekem is vannak olyan családtagok akik ellenzik h kutyám van bent a lakásba de ez mind csak higénia kérdése egy kis odafigyeléssel. Kényszeríteni nem kényszeríthetnek, hogy vitesd el onnan őket és a gyerekedet sem vehetik el emiatt. Szóval csak el kell engedni a füled mellett amit beszélnek. A te gyereked a te állatod a te háztartásod senkinek semmi köze hozzá. Talán állat mellett a gyerek szocializálódik is megtanulja, hogy nem bántani kell őket hanem szeretni és gondoskodni róluk. Ne aggódj emiatt nem kell velük foglalkozni!! :)
2012. szept. 18. 07:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Le vagyok döbbenve. Nincs gyerekem, de állataim vannak, két görény, 2 nagytestű kutya, csirkék, libák, disznók, ebből csak a 2 kutya van bent. Nem is gondoltam soha hogy egy védőnőnek ilyen "hatalma" van, hogy el kell adjam az állataimat ha gyereket akarok egyszer. Igazság szerint azt sem tudtam hogy váratlanul bármikor beállíthat hozzánk a védőnő?! Ez komoly?
2012. szept. 18. 11:12
 13/17 A kérdező kommentje:

Hát biztos nem fogok tőle megválni,Ő is a gyerekem.

Ezek szerint vannak védőnők akik nem szeretik ha állattal van egy házban a gyerek.

Igazatok van letojom,csak tegnap felidegesített ezzel.

Én is kutyával,macskával nőttem fel,volt hogy be is szartak,meg is kóstoltam a kutyaszart,agyon se lehetne ütni olyan egészséges vagyok!XD

Meg nyilván amíg pici baba nagyon nem engedem közel hozzá (idegeneket csípked a göri),majd ha nagyobb lesz összeszoktatom Őket

2012. szept. 18. 11:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Én a védőnőhöz fogok kutyával beállítani:D Most megyek először és van egy segítőkutyám. Kórházba meg mindenhova jöhet velem, majd kíváncsi leszek akkor hogy a védőnő mit szól hozzá a rendelőjében.
2012. okt. 12. 09:35
 15/17 anonim ***** válasza:

nekem volt két cicám. nekik menniük kellett, de nem a baba miatt, páromnak kijött az allergiája rájuk sajnos.

a dokimnak! mondtam, hogy volt két szobacicám, de már nincsenek. majdnem leharapta a fejem, hogy miért nincsenek már... :) mikor elmondtam neki párom allergiás reakcióját, akkor higgadt csak le.

ha majd megszületik a baba, nagyobb lesz, és szeretne valamilyen háziállatot akkor kap valamit természetesen. én is kutya/macska mellett nőttem föl, nem tudom ez az oka, vagy más, de nagyon szeretem az állatokat.szeretném, ha a pici is ilyen lenne majd.

2012. okt. 12. 12:20
 16/17 anonim válasza:
Mi az a védőnő?
2012. okt. 31. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2012. nov. 1. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!