Holnap jön elsőnek hozzánk a védőnő, és van egy vadászgörényem meg egy tengeri malacom, el kell hogy dugjam előle Őket, be fog szólni? Mik a tapasztalatok?
Hát biztos nem fogok tőle megválni,Ő is a gyerekem.
Ezek szerint vannak védőnők akik nem szeretik ha állattal van egy házban a gyerek.
Igazatok van letojom,csak tegnap felidegesített ezzel.
Én is kutyával,macskával nőttem fel,volt hogy be is szartak,meg is kóstoltam a kutyaszart,agyon se lehetne ütni olyan egészséges vagyok!XD
Meg nyilván amíg pici baba nagyon nem engedem közel hozzá (idegeneket csípked a göri),majd ha nagyobb lesz összeszoktatom Őket
nekem volt két cicám. nekik menniük kellett, de nem a baba miatt, páromnak kijött az allergiája rájuk sajnos.
a dokimnak! mondtam, hogy volt két szobacicám, de már nincsenek. majdnem leharapta a fejem, hogy miért nincsenek már... :) mikor elmondtam neki párom allergiás reakcióját, akkor higgadt csak le.
ha majd megszületik a baba, nagyobb lesz, és szeretne valamilyen háziállatot akkor kap valamit természetesen. én is kutya/macska mellett nőttem föl, nem tudom ez az oka, vagy más, de nagyon szeretem az állatokat.szeretném, ha a pici is ilyen lenne majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!