Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, őszintén, mennyi...

Kismamik, őszintén, mennyi folyadékot isztok egy nap? És mit? Van cukros ital is a napirendetekbe? Esetleg néha vörösbor? Cola, szénsavas ásványvíz?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 11:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 liter ásványvizet megiszok,ennyit minimum. De még ezen kívül kakaót,almalét,vagy amit épp a kaja mellé kívánok. Én nem voltam ilyen nagy ivó,mióta viszont babás vagyok hihetetlenül szomjazom egész nap. Kólát is iszok néha,ha megkívánom.
2012. szept. 21. 12:52
 12/20 anonim ***** válasza:

Másfél liter megvan mindig.

Általában szörpöt iszok(minőségit vagy házit) mióta az a nagy meleg lement.Akkor vizet ittam.

Kólát ittam a rosszullétekkor kb 1dl,mert nem nagyon szeretem.

Vörösbort ittam 1pohárral,ha valamilyen alkalom volt.

Nekem a dokim kifejezetten tanácsolta,persze nem iszom mindennap!

Tejeskávé max reggel,mert a vérnyomásom nagyon alacsony.

2012. szept. 21. 13:03
 13/20 anonim ***** válasza:
Na, akkor én leszek a rossz: heti kétszer 1 dl vörösbort iszom, kólát is szoktam. Megjegyzem: első két fiammal több bort ittam, doki tanácsára, és makk egészségesek.
2012. szept. 21. 14:12
 14/20 anonim ***** válasza:

Az elején csak szénsavas gyömbért ittam, hogy ne legyen hányingerem.

Azóta szörpöt szoktam (piroska vagy ági) vagy főzök kannában gyümölcsteát.

Kb 2 liter.

Vizet sajnos nem, nem bírom meginni :S

2012. szept. 21. 14:13
 15/20 anonim ***** válasza:

3-4 litert ittam, a múlt hétig, most 2,5-3 liter. Ebben rengeteg ásványvíz van, nyáron volt napi közel 1 liter tej, szoktam szörpöt is tenni naponta egy-két pohár ásványvízbe, most két hete nem szörpözök, hanem light üdítőket keresünk vagy citrál, édesítő és ásványvíz. És citromos zöldteát is szoktam inni. A mennyiség változó, de ha 1 litert, azt is csak 1 filterrel készítem. Nekem kellett innom sokat, mert nagyon vizes voltam egészen a múlt hétig a 3. héttől, és a doki mondta, csak folyadékkal hajthatom a vizet. A héten azért is csökkent a folyadékfogyasztásom, mert a meleg elmúltával végre nem vizes a lábam. Remélem, az utolsó hétig így is marad.

Szintén nyáron összesen kb. 5 alkalommal előfordult, hogy megittam egy citromos sört.

28+3 hkm

2012. szept. 21. 15:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Napi 2-3 liter vizet iszok, nekem ez a legjobb szomjoltó.

Ez sima csapvíz, de nálunk Miskolcon ez nagyon finom és egész jó minőségű.

Nyáron 3 liter felett ittam + a rengeteg dinnye.

Az első 12 hétben semmi alkohol nem ittam, azóta kb. 2-3 hetente megkívánok valamit, ha a férjem, vagy a család épp issza előttem, általában fél-1 dl sör, vagy bor. Egyszer ittam kb. 2 dl édes pezsgőt, de egyáltalán nem bánom, a nyálam csorgott utána, amúgy is a kedvenc alkoholom, meg is őrültem volna, ha nem ihatok belőle :))

30hkm

2012. szept. 21. 23:09
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez valós kérdés volt amúgy? Nem ez az első, ahol a kérdező aztán nem jelentkezett...
2012. szept. 24. 15:03
 18/20 anonim ***** válasza:
kéredző csak unatkozott biztos...
2012. szept. 24. 15:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért is kellene a kérdezőnek reagálnia? Talán kötelező?
2012. szept. 24. 15:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Valós kérdés, itt vagyok, csak sajnos nem érek rá túl gyakran nézegetni az oldalt. Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Egyébként azért kérdeztem mert valami nem volt rendben a vizelettemmel és azt mondta a védőnő hogy ez azért van, mert kevés folyadékot iszok. A napi 3 liter megvan. Nem találom egyátalán kevésnek ebből kb 2-3 deci amit nem kéne inni, cola vagy cukros üdítő, de ez sem minden nap, a többit próbálom ásványvíz formájában bevinni. Alkoholt egyátalán nem iszom, terhességem előtt sem ittam. Nem értem miért találják kevésnek a napi 3 litert. Mégegyszer köszönöm a válaszokat, ment a zöld kezecske mindenkinek. 26hkm
2012. szept. 24. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!