Nem mertem írni, de én is kipróbáltam, és a Varga vezetéknévhez Vanda lánynevet rakott, ami minimum szörnyű!
2012. szept. 20. 14:05
12/18 anonim válasza:
szerintem is borzasztóak ezek az összecsengő betűkből álló nevek. mint az utolsónál a varga vanda, vagy nálunk a barati barbara vagy barati barna...
2012. szept. 20. 14:11
13/18 anonim válasza:
mi naptárból írtuk ki az összes lánynevet és abba kezdtünk el válogatni :) apa lehúzta azokat amik nem tetszettek neki, amik meg tetszettek azokat én néztem át hogy nekem mi tetszik. a végén így csak 5 nevünk volt amiből könnyebb volt válogatni már a végén. mindet odapróbáltuk a vezetéknévhez és ami a legjobb volt az lesz a pici lányunk :)
2012. szept. 20. 14:24
14/18 anonim válasza:
Én is megcsináltam,de én állítgattam rajta.Kérheted,hogy milyen kezdőbetűje legyen a keresztnévnek,és rangsorol,hogy mi mennyire megy hozzá.Azt rakta az első helyre,amit választottunk(nekünk is Varga a vezetéknév,és Tamara lesz a kis csaj).
2012. szept. 20. 14:47
15/18 anonim válasza:
Szia. Nekünk is kislány lesz, és még így a 30. héten sem tudjuk, hogyan fogjuk hívni. Nálunk is sok minden szóba jött már, pl.: Hanna, Csenge, Blanka (nekünk is tetszik), Petra,Luca,Diána,Natália,Anett szóval van egy pár tippünk. :)
2012. szept. 20. 15:40
16/18 anonim válasza:
a nagyobb zita zoé
a kisebb hédi hanna
2012. szept. 20. 16:43
17/18 A kérdező kommentje:
amiket írtatok az mind szép :)
ki is írom őket páromnak, hátha bejön neki az egyik :)
igaz még van időnk dönteni, de néha mikor beszélek hozzá jó lenne a nevét is mondani neki :)
most még Pöttöm, tegnap óta meg Hercegnőnek hívom.
bár én teljesen fiút éreztem, de most hogy már tudom még jobban örülök a kis "punásnak" (párom így hív minket... punások) :D
2012. szept. 20. 19:07
18/18 anonim válasza:
Zora, Zóé, Tira, Jázmin, Hanna, Réka nekem ezek tetszenek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!