Ha Júlia lenne a kislányunk Lini-nek szeretném becézni, szerintetek?
Figyelt kérdés
Van már a családban Juli,így mást szeretnék.Julcsi,Lia nem tetszenek.2012. szept. 16. 18:33
1/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik a Júlia név,a Julcsi becézés tetszik.A Lini sem rossz,de szerintem akkor bármilyen nevet adhatsz neki bármilyen becézéssel,mert ha azt mondod Lini nem sokan fognak rájönni a lányod nevére/kivéve akik tudják a rendes nevét./Érted mire gondolok?Hogy a becézés nem egyértelmű,mint a Viktória-Viki,vagy Eszter-Eszti stb. neveknél.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen,értem köszi.
Nekem sajnos a Julcsi nem tetszik,akkor már inkább ragaszkodnék a Júlia megszólításhoz.
Családon belül nálunk sok becenév van,amiből nem lehet a valódi névre következtetni,így ez nem zavar,
Egyébként leírva a nevét vagy bemutatkozáskor mindenki tudná,hogy mi a keresztneve.
2012. szept. 16. 18:40
3/8 anonim válasza:
Anyakönyveztethető a Lina is :)
4/8 anonim válasza:
Nekem tetszik a Lini de nem értem, hogy jön a Júliából. Nekem csak egy kisfiam van de ha lesz lányom is akkor Julianna lesz a neve de én Liának fogom hívni. Ez kicsit hasonló a te verziódhoz.
5/8 anonim válasza:
Karolina is lehet, annak is a Lini a becézése.
Vagy a Linett. Nekem ez tetszik még, de nekünk Lucánk lesz, ez már biztos. Egy Lia nevű leányzó mellé :]]]
6/8 anonim válasza:
Szerintem úgy becézed a gyerekedet, ahogy akarod. Nekem amúgy tetszik amit kitaláltál. Egyedi, mégis bájos.
7/8 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, úgy becézed, ahogy szeretnéd. A Júlia pedig nagyon szép név, komoly és nemes. A Lini pedig aranyos.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
2012. szept. 17. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!