Tegnap kiderült hogy kislányunk lesz. Már beszéltünk lánynévről, de most elbizonytalanodtunk?
igazából nekem nagyon tetszik a Blanka név, páromnak is tetszett, viszont hogy tegnap kiderült, hogy kislány lesz, már nem is tetszik annyira.
tudnátok esetleg szép lányneveket írni?
vezetéknevet nem szeretnék írni, de szívesen elolvasnám hogy Nektek milyen nevek tetszenek!
első babánk lesz.
17 hkm
Ha a Blanka tetszett, akkor ajánlom a Dalmát.
Az én kedvenceim Emőke, Veronika, Fruzsina, Johanna.
Szia!
Nekünk ha lányunk lesz a Linett Eperke nevet fogja kapni. Nekem még nagyon tetszik a Doroti(y), a Szofi és az Amina-Amidala.
11+5hkm
fúúú,ha lányunk lesz én is meg leszek lőve... a fiú nevek sokkal jobban tetszenek.
nekem az imádott lánynevem a Zille, csak a páromnak nem teszik. a másik a Zília ami még bejön. persze a páromnak ez sem. aztán a Sára ami szép,de a becézett Sári már kiborít :) a Laura tetszik még vagy a Dóra. viszont nehezen tudnék választani a nevek közül, mert egyik sem az igazi. valamilyen régi magyar nevet szeretnék,ha lányunk lesz,ezért szeretem a Zillét. neked milyen tipusúak jönnek be?
nekem is nagyon tetszenek a régi magyar nevek :)
például az István a király rock operából nagyon tetszenek Koppány ágyasainak a nevei :) Picúr, Enikő, Boglárka
tetszik még a Gizella is, de úgy hogy Gizi nagyon nem :)
most kiadtam Apucinak, hogy gondolkozzon ő is lányneveken, hátha talál valami jó nevet
köszönöm a linket, megnézem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!