48 napja nem jön meg a menstruációm, és 37-38-39. napra szokott megjönni általában. Szeretnék bébit, de a teszt 1 vonalat mutat, tehát nem vagyok áldott állapotban. Meddig várjak, hogy nőgyógyászhoz menjek?
Az a nagy baj, hogy ma reggel még csak pecséltelő vérzésem volt most estére már menstruálok,a hasam úgy fáj,mint menstruációnál.Pedig az orvos szerint korai terhességem van és az ultrahang szerint is.De a teszt negatív. Az orvos és az ultrahang tévedhetett?
Aggódok nagyon.
Nem lehet, hogy PCO-d van? Akkor szokott ilyen hosszu lenni a ciklus. kerdezd meg a dokit, hogy nem gyanakszik-e erre esetleg, ha most nem lenne baba, mert akkor neznek nalad hormonszintet, kapsz ra gyogyszert es utana mar lesz is baba ripsz-ropsz.
Az, hogy most a doki azt mondta valoszinu terhes vagy, az azert van, mert a mehnyalkahartyad jobban meg van vastagodva 3 mm, mint normalis esetben, de ez a PCOsoknal igy van szinte minden ciklusban, mivel hogy hosszabb a cikus.
(nekem is PCO-m van, es en is sokat gorcsoltem, mire lett babam, csak azert mondom, hogy esetleg nezz utana ennek is, mert van ra megoldas)
Sok szerencset!
Es azert nagyon remelem, hogy osszejott mar most!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!