Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 48 napja nem jön meg a menstru...

48 napja nem jön meg a menstruációm, és 37-38-39. napra szokott megjönni általában. Szeretnék bébit, de a teszt 1 vonalat mutat, tehát nem vagyok áldott állapotban. Meddig várjak, hogy nőgyógyászhoz menjek?

Figyelt kérdés
terhesség, teszt,várandóság

2012. szept. 17. 20:55
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Az a nagy baj, hogy ma reggel még csak pecséltelő vérzésem volt most estére már menstruálok,a hasam úgy fáj,mint menstruációnál.Pedig az orvos szerint korai terhességem van és az ultrahang szerint is.De a teszt negatív. Az orvos és az ultrahang tévedhetett?

Aggódok nagyon.

2012. szept. 19. 19:51
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem írt fel semmilyen gyógyszert az orvos, csak annyit mondott, hogy még bármi lehet, ne emeljek, ne fürödjek forró vízbe, kíméljem magam!2 hét múlva controllra menjek vissza.Megkérdezte, hogy lányt vagy fiút szeretnék.
2012. szept. 19. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Voltál azóta orvosnál?
2012. szept. 24. 10:29
 14/21 anonim ***** válasza:
Ejjhhaa.. az eleve 37-8-9 napos ciklus nagyo hoszzú! Ezt meg kéne nézetni valakivel!
2012. szept. 24. 18:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Menj azonnal orvoshoz,terhes vagy valószínű,de a vérzés,görcs nem jelent jót,nehogy gond legyen,lehet felírnak ultrogestant,menj ügyeletre légyszíves!!!!!!!!!
2012. szept. 25. 00:06
 16/21 anonim ***** válasza:
Voltál azóta dokinál?
2012. szept. 25. 00:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy PCO-d van? Akkor szokott ilyen hosszu lenni a ciklus. kerdezd meg a dokit, hogy nem gyanakszik-e erre esetleg, ha most nem lenne baba, mert akkor neznek nalad hormonszintet, kapsz ra gyogyszert es utana mar lesz is baba ripsz-ropsz.

Az, hogy most a doki azt mondta valoszinu terhes vagy, az azert van, mert a mehnyalkahartyad jobban meg van vastagodva 3 mm, mint normalis esetben, de ez a PCOsoknal igy van szinte minden ciklusban, mivel hogy hosszabb a cikus.

(nekem is PCO-m van, es en is sokat gorcsoltem, mire lett babam, csak azert mondom, hogy esetleg nezz utana ennek is, mert van ra megoldas)

Sok szerencset!

Es azert nagyon remelem, hogy osszejott mar most!!!

2012. szept. 25. 21:23
 18/21 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál és nem foglalkozott velem különösebben.Elmondtam neki, hogy nagyon fájta hasam 2 napig és véreztem,utána nem volt semmi panaszom..Azt mondta,hogy előszokott az ilyesmi fordulni.HCG-t akart nézetni, de meggondolta magát és mégse.Kérdeztem,hogy hormonvizsgálatot lehetne-e végeztetni, azt válaszolta rá, hogy a meddőségi rendelésre kell menni.Kérdeztem, hogy mikor lehet újra próbálkozni,azt mondta meg kell várni a következő menstruációt és utána.Szedjek Elevite tanácsolta.Már szedek vitamínt.Remélem mihamarabb sikerül a bébi.
2012. okt. 5. 21:04
 19/21 anonim ***** válasza:
miért küldött meddőségi rendelésre? :O
2012. okt. 5. 23:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem az orvost, hogy a 37-38-39-40 napos menstruációs ciklus az rendben van-e.Erre válaszolta, hogy menjek Meddőségi rendelésre, mert nem foglalkozik velem.Hormonszintet vérvétellel laborvizsgálattal nézethetett volna igazán.1 év sikertelen házas élet után szokták a nőket meddőségi rendelésre küldeni, nem ilyenkor, mikor az első próbálkozás után spontán vetélés következik be.Másik Nőgyógyászt fogok keresni,aki törődik az emberrel.
2012. okt. 8. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!