21 napra szokott megjönni a menzeszem, ma 22 napja, és még nem jött meg, , szerintetek korai a teszt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 08:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem. Valakinek már mensi előtt kimutatja, valakinek meg csak 1 hét késés után. Ez változó, de próbáld meg. Csak ha adhatok egy tanácsot ne a legérzékenyebbel tesztelj, már már nagyon sok embert átvágott a pozi eredmény. Inkább legyen halvány a másik :)
2/4 anonim válasza:
Szia. OFF-olok, bocsi. Nem tudom,mióta próbáloztok, és azt sem, hogy van-e már gyereked. NEM megijeszteni akarlak. De ha esetleg régebb óta, vagy majd sokáig kell próbálkoznotok, ezek miatt írom, hogy a 21 napos ciklus nem igazán tankönyvi pozitív példája a könnyű teherbe esésnek. Én nem gondolom, hogy attól függne, hogy minden úgy működik, ahogy az orvosin tanítják, szerintem egy gyerek az jön, ha el van tervezve odafönn az eljövetele, de orvosi szempontból, ha túl rövid az idő a peteérés és a mensi között, akkor előfordulhat, hogy nem tud meg tapadni a baba. Nem tudom, hogy annak van-e valami hormonális elváltozásos oka, hogy ennyire rövid a ciklusod, de ha esetleg nem sikerül a baba ami ne így legyen, ezt ki kéne jól vizsgáltatni.
3/4 anonim válasza:
előző vagyok: a teszt nem korai, már simán mutathatja.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a hasznos kommenteket, csináltam tesztet és negatív lett
2012. febr. 27. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!