Tegnap kellett volna megjönni, de már péntek óta tudom, hogy terhes vagyok, mert pozitiv a teszt. De mégis szúrkál a hasam néha. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Néha olyan érzésem van,hogy megakar jönni, de mégsem jön meg, szerencsére, de azért félek. Az orvos azt mondta,hogy amig nem vérzek addig nincs baj. Ti is voltatok így????2010. dec. 14. 12:33
1/4 anonim válasza:
Igen szerintem rengetegen így vagyunk vele.Nekem is olyan volt mintha meg akarna jönni.Ne félj természetes.34 hetes km
2/4 anonim válasza:
Szia 13 hetes kismama vagyok és nekem is így volt meg kelett volna jönnie de én már tudtam hogy nem fog mert valami nekem megsúgta hogy vegyek egy tesztet vettem is 2 őt és mind a kettő pozitív lett szerencsére nagyon örültem neki keress fel egy nőgyógyászt kb akkor 4 hetes vagy most sok sikert és örömteli babavárást
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást, már felhivtam a nőgyógyászomat, azt mondta hogy jelentkezzek ha baj van...remélem nem lesz...
2010. dec. 14. 12:58
4/4 anonim válasza:
Amikor terhes lettem én egyáltalán nem gondoltam volna.Pont időre jelentkezett az érzés,hogy meg fog jönni,nyilalgatott a hasam alja,a cicim is feszült.Biztos voltam benne,hogy megjön csak már megint rendetlenkedik és késik pár napot,de nem így lett.Pozitívat teszteltem..most lesz 2 éves a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!