Márc.22. -én volt meg, ált.28-30 napos ciklusaim vannak. Péntek reggeli teszt negatív. Lassan menjek dolihoz, igaz? Már nem lehet baba?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 19:25
1/5 anonim válasza:
Hát nehéz okosnak lenni de a barátnőmnek először csak 1 héttel az elmaradt mensi után lett pozitív a tesztje! Ritkán előfordult olyan is (itt olvastam) akinek a teszt negatív maradt de ott volt a baba és mégse mutatta ki! Szerintem ha én lennék a helyedben, a hét közepéig még várnék. Van valami tüneted? Bármire: babára vagy mensire utaló jel? Drukkolok hogy neked baba legyen!
2/5 A kérdező kommentje:
Volt 2 napig nagyon halvány rózsaszínes folyásom, fáj a mellem egy kicsit, de nem duzzadt. Stressz van de nem több, mint a múlt hónapba, amikor normálisan 28 napra megjött,
Köszönöm a választ!
2010. ápr. 25. 19:33
3/5 anonim válasza:
Elég esélyes a baba..én is dokihoz mennék,de előtte ismételd meg a tesztet!
4/5 anonim válasza:
Szia!
Én épp ki akartam dobni a tesztet, amikor vetettem rá még egy pillantást, és láttam, hogy halványan, de pozitív. Két nap múlva, reggel megismételtem és már határozottan pozitív lett. Neked és mindenkinek azt javaslom, hogy alaposan nézze meg a tesztet :)
És, igen, lehet baba, tesztelj, aztán doki :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az a baj, hogy az elmúlt héten már annyi negatív tesztet csináltam, hogy már szinte ránézni sem merek.
2010. ápr. 25. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!