A mensimnek jövöhéten kellene megjönni, de feszül a mellem, hányingerem van. Ma csináltam egy tesztet és halvány pozitv lett. Lehetséges, hogy mensi elött pozitiv a teszt?
Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 12:36
1/3 anonim válasza:
a hcg szinttől múlik,ha neked gyorsan emelkedik,akkor már mensi előtt is kimutatja a teszt. Nekem előtte 1 héttel még nem mutatta ki a babát,el is keseredtünk,de aztán mégsem jött meg és a mensi megjövetelének elmaradása után 2 nappal újra teszteltem,amin nagyon nagyon halvány volt a csík. nem is hittem el, és már a 21.hétben tartunk. Szóval biztos,hogy ott van a baba. Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat és most semmi megterhelőt ne csinálj,ne emelgess,mert most fog beágyazódni a picur,vigyázz rá. Gratulálok
2/3 anonim válasza:
pozitiv iranyban nem nagyon teved!
irany a nodoki, amint lehet
rakszuresen voltal?
nekem is mint a felettem ironak keson indult meg a hcg termeles, es negativat mutatott, amikor mar terhes voltam, de pozitiv iranyban sose teved a teszt, csak negativba!
3/3 anonim válasza:
Persze, lehetséges. Vannak tesztek, amelyek a mensi időpontja előtt már 1 héttel ki tudják mutatni a terheséget. Szerintem tesztelt pár nap múlva, és ha akkor is + , akkor irány a nődoki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!