Tudnátok ajánlani méhen belüli retardációra (magzati növekedés elmaradására) szakosodott orvost?
Szükségünk lenne valakire, aki meg is vizsgál, esetleg tanácsol valamit az állandó fekvésen kívül, vagy elmond pár dolgot erről az egészről..és nem azt mondogatja vizsgálatok nélkül, hogy "néha előfordul, reméljük nem lesz gond" :( Már a 3.orvoshoz jártunk, aki nem mond semmit, csak néz bambán, és várja a pénzt. A pocim is egyre kisebb már :(
köszönöm! Üdv. 33hkm
Hát ha jó a lepény, zsinór, magzatvíz minden, és csak szimplán kicsit kisebb, az nem baj, nem?
Majd írd meg, mit mondott a Hajdú Kriszta, én is jártam nála annak idején! Nagyon megnyugtató személyiség.
Kiváncsi vagyok mit fog mondani nektek!! Írd meg mindenképp! Drukkolok!!
Hát hallod- írtam neked itt korábban, és pontosan így jártam mint te- nagyon vékony volt a köldökzsinrója a fiamnak, és ő is alig kapott tápanyagot és ő is 2600grammal született 53cm-vel:))) Ahogy olvastam a soraidat, mintha az én sztorimat olvastam volna!!! Csak nekem spontán született, 38hétre a baba, ő talán érezte, már hogy éhezik, mert reggel voltam vele vizsgálaton, semmi jele nem volt, hogy babázok aznap, délután meg 40perc alatt kipottyant- alig értünk be a kórházba. :)
Már már 2,5éves gyönyörűséges nagyfiu, nagyon gyorsan behozta idekint a lemaradást, igazi rosszcsont kis csibészkölök!! :)
Nagyon jó egészséget nektek, és szívből gratulálok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!