Tudnátok ajánlani méhen belüli retardációra (magzati növekedés elmaradására) szakosodott orvost?
Szükségünk lenne valakire, aki meg is vizsgál, esetleg tanácsol valamit az állandó fekvésen kívül, vagy elmond pár dolgot erről az egészről..és nem azt mondogatja vizsgálatok nélkül, hogy "néha előfordul, reméljük nem lesz gond" :( Már a 3.orvoshoz jártunk, aki nem mond semmit, csak néz bambán, és várja a pénzt. A pocim is egyre kisebb már :(
köszönöm! Üdv. 33hkm
szia!
én sajnos nem tudok erre válaszolni..de megkérdezhetem h ezt h lehet észre venni? azért kérdezem mert nálunk 12.heti genetikai uh-án a combcsont szinte a fele volt a normálisnak..semmit nem mondtak..de én tiszta ideges vagyok!!
köszi a válaszodatelőre is!
egyébként az Istenhegyi Klinikát próbáltad már?
Szia!
Nyíregyházán tudom neked ajánlani Orosz Lászlót vagy Medve Lászlót. A Józsa Andrásban dolgoznak és kiváló genetikusak.
Ők biztos fognak neked segíteni!
Köldökzsinór rendben van? MÉhlepény?
Nekem is kicsit visszamaradt az egyik babám kerek 38hétre született és csak 2,6kg volt. Ez azért volt nagyon kevés, mert a tesója 2évvel azelőtt 3,8kg volt.
Ő is mindig kicsi volt az UH-kon, és miután a 30heti uh-n, ahol kb 1300gramm volt, észrevette a doki, hogy 4xsikerült feltekernie a köldökzsinórt a nyakára, sűrűbben hívott vissza vizsgálatra. Ettem a kefét én is rendesen, 34hetes korára letekeredett, de mivel vékony is volt a köldökzsinórja, sajna ezekben a hetekben nem nőtt sokat, és utána is 38hetes korára ennyire sikerült összeszednie magát. A lepény nálam jó volt- csak a zsinór viccelt meg. Megszületett 38hétre, 4napig infúziózták, 8napig kórház, de utána itthon vihargyorsan behozta a lemaradását. Egy igazi talpraesett, makkegészsées kisfickó lett belőle.
A nagyfiam 9,2kg volt egy évesen, a kicsi pedig 9,15kg, pedig 1,2kg volt a különbség a születési súlyúk között. Nagy életerő volt a kicsiben!!!
Remélem nálad is minden rendben lesz, majd írd meg később mi lett veletek és a babáddal!!
Köszönöm mindenkinek! Holnap telefonálgatunk! :) Nálunk a lepény is rendben van, a köldökzsinór is..azt mondták, jó az áramlás.. Csak nekem ez furcsa, ha minden jó,miért nem nő?:(
Mindegy,köszönöm,picit meg is nyugtattatok,bízom benne,hogy nálunk is minden rendben lesz,sőt tudom!:) Én nem adom fel,tudom,hogy pici,de egészséges,okos és gyönyörű fiam lesz!!!:) Ami most aggaszt megint,hogy napi 3-4szem magnézium után még mindig erős görcseim vannak, és keményedek is,amolyan körbe görcsöl a testem, a derekamtól a hasamon át a combomig érzés. :( A baba is alig mozog, be is ékelődött már, közben görcsökre ébredtem éjjel is. Lehet a lehülés miatt.. De a lényeg,hogy egyben vagyunk,és még hallgat rám,hogy jobb Neki ott! :))
Ha kibírjátok, próbáld meg a Sote I. klinikát a Baross utcában, a VIII. kerületben. Igaz, hogy egy gyár, de nagyon jók az orvosok és modern a felszerelése (nem a környezet). Ott genetikai problémákra szakosodtak.
Nekem dr. Lázár Levente volt a fogadott orvosom, genetikus, szülész-nőgyógyász, szerintem tud segíteni. Van honlapja is, rajta a tel.száma, hívd fel. www.lazarlevente.com
Talán ezt tudod megközelíteni a legjobban.
Drukkolok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!