Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem érzem, hogy mozog...

Miért nem érzem, hogy mozog vagy miért nem látom hogy nőne a hasam?

Figyelt kérdés
Igazából csak egy kis bátorításra lenne szükségem!Jövőhéten leszek 18 hetes és csütörtökön kell mennem az uh.-ra! Az az igazság, hogy nagyon aggódom mert még nem érzem hogy mozogna illetve nem nől a hasam! Problémáim vannak az evéssel és az ivással és már leadtam egy pár kilót ez miatt!Habár volt miből, de ez akkor sem normális szerintem már a 3. gyerek lesz és egyikkel sem voltak ilyen problémáim. Éhség érzetem az meg van de amikor ennék akkor 2-3 falat után úgy érzem hogy 3 fogásos menüt ettem meg!Másnak is vannak ilyen gondjai?

#mozgás #18 hetes #has nővekedés
2012. ápr. 15. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát most én érzem hülyén magam, hogy jövök ide okoskodni, hisz mégiscsak te vagy az, akinek már 2 gyereke is van!

Szerintem nem gond, ha még nem érzed a mozgását, hisz még csak 18. hét lesz (habár azt mondják, aki 2. vagy 3.szor terhes, az már korán felismeri a baba mozgásait). Az meg, hogy a hasad nem nő, az végképp nem fura. Nekem pl. sokára kezdett nőni. Úgyhogy fel a fejjel, ne izgulj!

-bocsi, az evéshez nem tudok érdemben hozzászólni-

2012. ápr. 15. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is csak első babavárós vagyok, de szerintem minden rendben van. Az is lehet, hogy egy kicsit alvósabb a babád, mint az előző 2, vagy a buborékolást összekevered a bélmozgással, vagy várat magára még egy kicsit.
2012. ápr. 15. 22:43
 3/3 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Nekem nem volt valami jó étvágyam, csak néha jött rám, de akkor :)

Ha pedig azt írod, hogy van miből leadni, akkor lehet, hogy később látod majd azt a pocakos növést.

Nekem már a 15. hét körül látszott az a pocakosság, de én eléggé vékony alkat vagyok, illetve voltam...

2012. ápr. 15. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!