Szoptatás alatt lettél várandós? Ugyan úgy "terhes cici" lett, mint amikor nem szoptatósan lettél babás? Milyen gyakran szopizott a "nagy", mennyi idős volt és meddig szoptattad még?
A melleid a terhesség elején ugyan úgy növekedésnek indultak,mint az első terhességed alatt??
Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)
Én is szoptatás alatt estem teherbe, nekem nagyon hamar meg is jött a menstruációm. 30 hetes vagyok, még mindig szopik a kisfiam, nagyon cicifüggő. Észrevette, amikor 18. hét körül megváltozott a tej íze, kevesebb lett a mennyisége is, és azt hittem, el fogja hagyni a cicizést, de nem! :D Érzelmileg nagyon kötődik hozzá, tehát napi 2-3x mindig szükség van rá, többnyire altatáskor. Nagyon könnyű így megnyugtatni, nem bánom, hogy cicizik még, nekem nem teher. Enélkül is megvan, nem létszükséglet már nála.
A méretem most D, B volta kiindulás. Eddig nem nőtt a terhesség alatt. Gondolom a belövelléskor 1 mérettel nagyobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!