Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szoptatás alatt lettél várandó...

Szoptatás alatt lettél várandós? Ugyan úgy "terhes cici" lett, mint amikor nem szoptatósan lettél babás? Milyen gyakran szopizott a "nagy", mennyi idős volt és meddig szoptattad még?

Figyelt kérdés

2012. jún. 23. 13:12
 1/5 anonim ***** válasza:
eleinte rendesen szopott -2 éves volt amikor terhes lettem, de a tejem egyre kevesebb lett, és nagyon érzékeny is lett, egy hete szokott le teljesen, most vagyok 22 hetes...
2012. jún. 23. 15:59
 2/5 A kérdező kommentje:

A melleid a terhesség elején ugyan úgy növekedésnek indultak,mint az első terhességed alatt??

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! :-)

2012. jún. 23. 16:13
 3/5 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Szia! 14 hós volt a fiam amikor elválasztottam, akkor 3 hós terhes voltam. Nem a másik baba miatt hanem mert rettenetesen harapott már. A cicim nem nőtt meg mint az első terhességnél.
2012. jún. 24. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
szia, első válaszadó vagyok:igen ugyanúgy nőttek,és főleg érzékenyebbé váltak...neked is kellemes babavárást!
2012. jún. 24. 11:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is szoptatás alatt estem teherbe, nekem nagyon hamar meg is jött a menstruációm. 30 hetes vagyok, még mindig szopik a kisfiam, nagyon cicifüggő. Észrevette, amikor 18. hét körül megváltozott a tej íze, kevesebb lett a mennyisége is, és azt hittem, el fogja hagyni a cicizést, de nem! :D Érzelmileg nagyon kötődik hozzá, tehát napi 2-3x mindig szükség van rá, többnyire altatáskor. Nagyon könnyű így megnyugtatni, nem bánom, hogy cicizik még, nekem nem teher. Enélkül is megvan, nem létszükséglet már nála.

A méretem most D, B volta kiindulás. Eddig nem nőtt a terhesség alatt. Gondolom a belövelléskor 1 mérettel nagyobb lesz.

2012. jún. 24. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!