Mennyire várjátok el a férjetek segítségét ha pl a közelbe nincs rokonotok?
pl gyerekre vigyázzon amíg vizsgálaton vagy, vagy bevigyen vizsgálatra ott legyen és támogasson?
vagy mindenért könyörögni kell nektek is?
Sajnos keveset :-(
Nem is vállalok kistestvért kis korkülönbséggel, vagy talán sehogy.
Én már nem könyörgök, ezen sajnos túlvagyunk :-(
Nekem egyaltalan nincs segitsegem ,kulfoldon elunk. Amit lehet egyedul oldok meg es probalom ezzel levenni a ferjem vallarol a terhet. Az egesz csalad erdeke,hogy O tudjon menni dolgozni mert ha nem megy dolgozni akkor penzunk sem lesz. Most varjuk a masodik babankat. A nagyobbikat (3 eves) mindenhova viszem magammal, nem teher mert eleg jo gyerek, tomegkozlekedessel megyunk orvoshoz mert a ferjem hasznalja az autot (munkiajahoz szukseges) es a fiam nagyon elvezi a buszozast,metrozast. Miutan vegeztunk az orvosnal szoktunk enni egyutt vhol vmit vagy a kozeli plazaba bandazunk egyett.
Persze volt ra pelda,hogy reggel rosszul lettem epp mielott orvoshoz kellett volna menni es felhivtam a ferjem aki azonnal jott haza es elvitt O az orvoshoz,megvart es haza is vitt. Kb. felidos terhes voltam mikor problemak lettek velem ,akkor jott mindenhova, faggatta az orvosokat is.
Mikor a tomegkozlekedessel megyunk mindig hiv elotte es utana is ,hogy minden rendben van-e.
Szoval ez nekunk igy jo. Nem gondolom ,hogy attol jobb ferj vki,hogy mindenhova megy az asszonnyal. Persze a masik veglet se jo,hogy konyorogni kell. Meg kell talalni azt az utat ami mindket felnek jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!