Segitseget kernek. Vajon terhes vagyok?
Kicsit hosszu a tortenet ne haragudjatok, de legyszi olvassatok el..
Az tortent, hogy elkoltoztem Spanyolorszagba pontosan 6 hete, Mielott kijottem volt egy bucsubulim es vedekezes nelkul szexeltem a legjobb baratommal reszegen. Amikor kijottem nem is gondoltam a menstruaciora egy darabig, fel sem tunt hogy kesik.. Az utolso menstruaciom junius 5-en volt.. egy hete kezdtem el aggodni, mert hiztam is es a melleim is nottek.. Vettem 3 tesztet, biztos ami biztos.. 2 lett pozitiv, egy negativ.. Na most elmentem itt egy nogyogyaszhoz es elmondtam neki mindent. Megcsinalta ugyanazt a tesztet amit en ami semmit sem er!! Negativ lett. Most ott tartok hogy 2 pozitivm ket negativ. Azt mondta hogy ha egy het mulva sem menstualok, akkor menjek vissza es csinal meg egy ilyen tesztet! Meg se vizsgalt..Se ultrahang semmi..Es ha terhes vagyok akkor mar 6 hetes.. De nem birok varni meg egy hetet, foleg hogy ugyanazt a tesztet csinalna amit eddig es nem bizok meg bennuk ezek utan.. :( Szerintetek mit tudok csinalni es mekkora az eselye hogy terhes vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!