Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Segitseget kernek. Vajon...

Segitseget kernek. Vajon terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszu a tortenet ne haragudjatok, de legyszi olvassatok el..

Az tortent, hogy elkoltoztem Spanyolorszagba pontosan 6 hete, Mielott kijottem volt egy bucsubulim es vedekezes nelkul szexeltem a legjobb baratommal reszegen. Amikor kijottem nem is gondoltam a menstruaciora egy darabig, fel sem tunt hogy kesik.. Az utolso menstruaciom junius 5-en volt.. egy hete kezdtem el aggodni, mert hiztam is es a melleim is nottek.. Vettem 3 tesztet, biztos ami biztos.. 2 lett pozitiv, egy negativ.. Na most elmentem itt egy nogyogyaszhoz es elmondtam neki mindent. Megcsinalta ugyanazt a tesztet amit en ami semmit sem er!! Negativ lett. Most ott tartok hogy 2 pozitivm ket negativ. Azt mondta hogy ha egy het mulva sem menstualok, akkor menjek vissza es csinal meg egy ilyen tesztet! Meg se vizsgalt..Se ultrahang semmi..Es ha terhes vagyok akkor mar 6 hetes.. De nem birok varni meg egy hetet, foleg hogy ugyanazt a tesztet csinalna amit eddig es nem bizok meg bennuk ezek utan.. :( Szerintetek mit tudok csinalni es mekkora az eselye hogy terhes vagyok?

2012. aug. 4. 14:04
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Simán lehetsz terhes, véglegesen elköltöztél? Mert ha igen én a helyedben másik dokit keresnék, és vennék több fajta tesztet, attól hogy az egyik fajta negatív, az sem biztos hogy jó! 19hkm
2012. aug. 4. 14:07
 2/19 A kérdező kommentje:
Es egy kis turista faluban lakom ahol nincs mas orvos...
 3/19 anonim ***** válasza:
És a közelben kisebb város? Csak el tudsz utazni egy fél napra :) 1. voltam
 4/19 A kérdező kommentje:
Egyebkent egy evre jottem, bebiszitter vagyok es nagyon kotott a munkam mert ugy nem hagyhatom egyedul a gyerekeket es csak vasarnap a szabadnapom de akkor hiaba utazok masik varosba masik dokihoz..vasarnap ugysincs.. :S
2012. aug. 4. 14:08
 5/19 anonim ***** válasza:
csak bizonyos gyógyszerek okoznak álpozitív eredményt. sztem terhes vagy, a doki meg hülye
2012. aug. 4. 14:09
 6/19 anonim ***** válasza:
és mi lenne a baba sorsa, ha terhes lennél?
2012. aug. 4. 14:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Az volt rairva hogy az alkohol fogyasztas is okozhat alpozitiv eredmenyt en meg azert mikor kijottem buliztam egy darabig.. :S
2012. aug. 4. 14:10
 8/19 A kérdező kommentje:
Hazamennek Mo-ra es felnevelnenk egyutt a baratommal.. Abortuszra nem is gondolunk.. Egyebkent 20 evesek vagyunk .. :S
2012. aug. 4. 14:11
 9/19 A kérdező kommentje:
Ja es azt kihagytam hogy voltam egy magandokinal is, aki el kuldott ehhez az orvoshoz mondvan hogy o nem csinal vervizsgalatot... -.- De ugy nez ki ez sem..
2012. aug. 4. 14:14
 10/19 anonim ***** válasza:
1. vagyok, a pozitív az pozitív szerintem is, próbálj meg úgy táplálkozni, és élni, mint ha biztosan terhes lennél, várj 2hetet hogy mit mondd a doki, egy 8 hetes terhességet szerintem bármelyik nőgyógyász meg tud állapítani, teszt nélkül is!
2012. aug. 4. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!