Hányadik héttől és mivel kentétek a pocitokat, hogy ne
repedezzen ki rajta a bőr? Bevált?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 05:17
1/9 anonim válasza:
Terhességi csíkokra való olajat vettem a dm-be, de nekem sajnos nem vált be, sokat hiztím a 27 hét után, 55-ről indultam most 76 vagyok, nagyon sokan azt mondják ez genetikától és a bőr rugalmasságától függ, az én pocakom nagyon csíkos van amelyik ujjnyi vastagságú, de ilyen a combom és a fenekem is, hát sajnos ez van, de a lényeg a kis drágám odabenn, kell neki a hely, hát megnyújtott.
Boldog babavárást,
38 hetes kismama:)
2009. júl. 30. 07:27
2/9 anonim válasza:
Én babatestápolóval kenegetem kb.25.héttől.De ez alkati kérdés lehet mert nekem a harmadik terhességem és egyik terhességnél sem lett egy csík sem a pocimon.
38 heteske
2009. júl. 30. 07:28
3/9 anonim válasza:
A terhességem kezdetétől kenegetem minden zuhanyzás után Nivea Baby olajjal és Nivea testápolóval, ezeket összevegyítem a tenyeremben és úgy maszírozom be finoman. Ha van időd tartson minnél tovább ez a maszírozás. Szerintem alkat függő is a dolog. Még nem vagyok csíkos, pedig már nagy a pocim.
2009. júl. 30. 07:45
4/9 anonim válasza:
Én síma testápolóval kenemminden reggel és este fürdés után.Bár nekem voltak csíkjaim a terhesség előtt is, de szerencsére nem nyúltak tovább!!!
2009. júl. 30. 07:54
5/9 anonim válasza:
Én minden zuhi után a Johnson's baby oil gel-el kenem a pocim vizesen. Még nem csíkos, kíváncsi leszek majd a végére. Nem tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert tényleg mindenki azt mondja, hogy genetika kérdése: lehet kenheted mindenféle hipersuper krémmel, mégis csíkozódik, de lehet, ha nem kennéd semmivel, akkor sem lenne csíkos. Barátnőmnek nem voltak csíkjai végig, az utolsó 1-2 hétben jelentek meg.... Így még én is várok.
22 hkm
2009. júl. 30. 10:12
6/9 anonim válasza:
Nekem szülésig egy sem volt, viszont tiszta tigriscsíkosan jöttem ki a kórházból :( pedig már auzt hittem, megúsztam :(((
2009. júl. 30. 10:23
7/9 anonim válasza:
Én a 12. héttől mert akkortól kezdtek kijönni rajtam, nem is gondoltam hogy olyan hamar. De tuti hogy örökletes dolog, látnád az anyukám hasát...Nekem semmi nem használt hiába kentem mindennel. Ekkor vettem meg a Babé nem éppen olcsó terhességi csíkokra való krémét. Nem mondom, hogy egy se jött ki azóta de a mind gyönyörűen elhalványodott, amiről tudjuk hogy akár egy évbe is kerülhet.
2009. júl. 30. 10:25
8/9 anonim válasza:
Amióta csak tudom,hogy babát várok.Az első terhességemnél is ezt tettem és nem is lettem csíkos, pedig a popsimon már tini korom óta díszelegnek.Mindegy sztem,csak jó zsíros legyen a krém és sokáig masszírozd!
2009. júl. 30. 11:32
9/9 anonim válasza:
Én is DM-es mama olajjal kenegettem minden este, elejétől kezdve, reggelente pedig olivás testápolóval. Amóta nem dolgozom (33héttől) napközben is kenegettem, és a 36. héten csupa csík lettem, addig meg semmi. Osztom a nézetet miszerint genetika:(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!