Kismamik, nektek van a gond a fogaitokkal a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 10:47
1/5 anonim válasza:
A 9. hétben voltam, amikor nőni kezdett az utolsó bölcsesség-fogam. Majdnem elpusztultam a fájdalomtól, és ugye még egy röntgent sem lehet csináltatni. Aztán ahogy csitultak a növekedési hormonok, már jobb lett, de kb. 2 hétig rettenetes volt.
Egyébként számomra is meglepő módon nem romlottak a fogaim, szülés után 3 hónappal kontrollra mentem, de semmit sem kellett csinálni.
2/5 anonim válasza:
én csak a bölcsesség fogammal szenvedek már 1 hete. jön kifele, és feszít. 1 éve vágták ott fel az ínyemet, majd be pisiltem a fájdalomtól. Hál isten a többi fogam jó. se tömve, se húzva nem volt soha, 30 évesen. Féltem is, hogy majd terhesség alatt rosszabbodnak, de az első 2 terhességemnél sem volt semmi bajuk.Szerintem genetika
3/5 anonim válasza:
Nincs, mert kalciumot szedek :)
4/5 anonim válasza:
Nekem volt,sajnos,letört a fogam elől,és koronát kellett csinálni rá,olyan 13 hetes lehettem.
Nemrég pedig a bölcsesség fogam fájt iszonyatosan,idegölőt kellett bele tenni,azóta nem fáj.
29 hkm
5/5 anonim válasza:
A fogaimmal nem, de az ínyem egy helyen a fogkő miatt begyulladt, az fájdogált. Leszedettem a fogkövet, azóta semmi gond az ínyemmel. (kopp-kopp-kopp)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!