S. O. S. Segítsen valaki?
27 hetes kismama vagyok és napokon belül megszülöm a kisfiamat mert tegnap délben elfolyt a magzatvíz :( .
Milyenek az esélyei a kisfiamnak? Túlélheti???
Nagyon félek!!!!!!
Sziasztok :)) .
Jó híreim vannak :D túl vagyunk a kritikus időszakon minden rendben van a pici Norbika remekül van most már csak gyarapodnia kell :D,hétfőtől elkezdik etetni és ha minden jól megy jövő szombattól kaphat anyatejet :D .
Köszönjük szépen a sok drukkot nagyon kedvesek vagytok :D
nagyon jo a soraidat olvasni, es gratula a pici fiunak, hogy igy kitart idekinn. Lehet mire megszuletett volna mar otthon is lesztek.
Kivanom hogy tovabbra is ilyen szepen vegye az akadalyokat a kinti vilagban, nektek pedig kitartast!
Sziasztok :) .
Örömmel tudatjuk mindenkivel,hogy Norbika szépen erősödik már 3ml-ket kap enni igaz mèg szondán keresztül de már emészti a tejcsit :D . Az orvos szerint nincs semmi maradandó kàrosodása teljesen egészségek a mi kis kincsünk :D .
Majd még írok,hogy hogyan fejlődünk :D
Nagyon köszönjük a sok drukkot és a kedves szavakat sok erőt adtatok és ezèrt kimondhatatlanul hálàsak vagyunk :D .
A kismamáknak boldog babavárást az anyukáknak meg boldog babázást kívánunk.
Sziasztok :) .
Tegnap voltunk Norbikánál a kórházban és örömmel jelentem,hogy hízott a picikénk már 670gramm és már 5mlket kap enni :D azt mondták ha így folytatja akkor hamarosan szopizhat :D .
Ránk nézett meg mosolygott folyamatosan míg ott voltunk :D nagyon szép baba és látványos az a 20deka hízása
Sziasztok :D jelentem kicsi fiunk Norbika remekül van szépen hízik már 720gramm :D minden rendben van az orvos azt mondta,hogy ha így folytatja akkor hamarosan szopizni is elkezdhet :D .
Alig várjuk már :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!