Lekéstem az AFP-t? Valaki segítsen!
Az orvos akihez járok (SZTK) szabin volt egy hónapig. Ő nagyon jó doki, de az összes többi agymosott. És a 12. héten amikor a genetikai UH volt közölték, hogy ugye majd afp-re 4 hát múlva jöjjek, de ők nem adnak most időpontot, kérjek a recepción........ 2 nap után vették fel agusztus 10-én kaptam időpontot szeptember 6-ra.... Ez a legkorábbi amit ki tudtam könyörögni. Mivel nem adták ki a beutalót, menjek fel a dokihoz, adjon egy szros vérvételhez papírt, és menjek le vérvételre még aznap. Úgy, hogy labor 7-9 között van, a rendelés meg 8tól..... és reménykedjek, hogy beférek... Szóval a dokik nem szeretik egymást és szivatják egymás "betegeit".
Viszont a genetikai UH alapján akkor voltam 12+6 hetes. Szeptember 6-án 16+5 leszek. Az nem baj? A 16. héten az azt jelenti, hogy a 16. hét betöltése előtti héten, vagy a 16. betöltött hét utáni napokon tehát a 17. hétben van az afp? Elcseszték nekem?
Magánra nincs pénzem.
Én is a 16+5 hetesen voltam AFPn és tökèletes lett az eredmény nyugodj meg időben leszel ne aggódj :))
2 gyerekes 26 hetes kismama
AFP-re betöltött! 16 hetesen kell menni, szóval egyáltalán nem leszel elkésve... jókor mész majd, nyugi
30 hkm
Amikor hétszámot mondanak Neked, hogy ezen vagy azon a héten van valami, az mindig a betöltött. Az elején én is rákérdeztem a védőnőtől.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!