Akinek korai terhesen vérzése volt segítsen!?
Hát én a helyedben nem aggódnék, hanem már rég megjártam volna a dokit, ha szeretném azt a babát!
Tesómnak volt és még időben kapott gyógyszert. Szerintem kevesen várják meg, hogy szakaszos vagy folyamatos a vérzésük...
Remélem, minden oké veletek...
Én 9 hetesen egy vasárnap hajnalon ébredtem arra, hogy vérfolt volt a bugyimon. Egyből mentem be a Kórházba, nem érdekelt, hogy hány óra van és hogy folytatódik-e a vérzés.
Szerencsére nem volt baj, de délig bent tartottak.
A helyedben én nem várnék keddig.
Én 1x voltam így mint te 6hetesen. Vártam 1napot, szóval csak másnap /vasárnap/ mentem be az ügyeletre. Akkor már semmi vérzésem nem volt, de nemtudtam megnyugodni. A doki jól lecseszett, hogy miért vártam 1egész napot. Azonnal menni kell ilyenkor. Viszont tudom, vannak olyan dokik is, akiknek meg az a bajuk, hogy egy kis vérzés miatt nem kell rögtön rohanni a kórházba. Na, az ilyeneknek sz@rni a fejére.
1gyors uh, megvizsgál, és nyugodt szívvel mész haza. Megéri. A dokid nemtudja milyen érzés egy kismamának akár 2napot is várni, és nemtudni mi van.
Sziasztok! én is hasonló cipőben járok. szombaton volt egy kis barnás, sárgás, rózsaszínes folyásom, de én ezt annak tudtam be, hogy csütörtökön az orvos vmi gyulladást emlegetett és ecsetelést adott rá. Aztán szombat délután 1db inkább papírlapra emlékeztető keményebb vérdarabot találtam a tisztasági betéten. De fájdalom semmi. Kicsit megijedtem, de több vérzés nem volt (tudomásom szerint a vetélés rengeteg vérrel és nagy görcsökkel jár). Aztán este és éjjel semmi, de ma reggel megint volt valami,de nem mondanám vérzésnek, inkább rózsaszínes barnás folyáshoz hasonlítanám. Fájdalom azóta sincs, de azért én holnap elmegyek a dokihoz. Hozzáteszem, csütörtök óta nekem hallójárat gyulladásom van, lehet, hogy az is bezavar. Nagyon remélem hogy a babának nincs baja ...
amúgy 5 hetes vagyok jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!