Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Magnézium, vas kérdés, akit...

Magnézium, vas kérdés, akit tud segítsen?

Figyelt kérdés

22 hetes kismami vagyok, és magnéziumot szeretnék szedni, a dokim azt mondta mindegy hogy milyet szedek. Ti milyet szedtek? És ebből mennyit? Milyen árban van?

Valamint írt fel vas tablettát.

Neo-ferro-folgamma Gyomornedv-ellenálló

Ez tényleg vas tabletta? Olyan fura neve van. Mármint hogy gyomornedv ellenálló.

2012. aug. 27. 21:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vasat szedek most is és az előző terhességem alatt is. Nekem nagyon bevált, mert pl. soha nem volt tőle szorulásom ami azért a vasra igencsak jellemző. Magnéziumot ilyet

[link]

2012. aug. 27. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Szia!Én Magne B6-ot szedtem,és nagyon jó volt.De az orvosom szerint a Magnerot is ugyanez.Béres Magne B6-ból napi 1 db.Vasat kétfélét szoktak írni,vagy a Neo-ferrot,vagy a Maltofert.Én az utóbbit szedtem,semmi gond sincs vele.Persze,hogy vas.
2012. aug. 27. 21:30
 3/12 porcukormókus ***** válasza:

Ugyanezt a vasat szedem, magnéziumból pedig Magnerotot, 2x1-et naponta. Első terhességemnél szintén.

Magnéziumot általában a 36.hétig kell szedni, vasra már nem emlékszem, de azt talán végig.

2012. aug. 27. 21:34
 4/12 porcukormókus ***** válasza:
Mármint Neo-ferro-folgammát.
2012. aug. 27. 21:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt a vasat szedtem én is terhesség alatt,meg szedem most is szülés után. És a magnézium citricii-t szedtem,hatásos volt.
2012. aug. 27. 21:40
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves egyes. Köszönöm a válaszod. És te a magnéziumból mennyit szedsz? Napi egyet? Ugye ebben b6 is van, nem érzed magad éhesebbnek mikor beveszed? Illetve egyszerre veszed be a vas tablettával?
2012. aug. 27. 21:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Akkor maradok én is a Magne B6-nál, eddig Vitaday magnéziumot szedtem, de nem minden nap.
2012. aug. 27. 21:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Azért figyeld a magnézium tartalmat is. A magnerotban kb 10x annyi a magnézium, mint a magneb6-ban. Én sokat görcsöltem ezért kellett a magnerot, ha ilyen gondod van a magneb6 nem sokat ér, ha nincs akkor elég. A neo- fero-folgamma is jò, tényleg nem fog meg.
2012. aug. 27. 22:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok a kivétel,nekem van tőle szorulásom.:( Igaz hogy nem nagyon de keményen meg kell dolgoznom XD Ebből a vasból 2X1.et szedek.

Én is magne b6ot szedek,mert görcsölök vagy 2X2-t vagy 3X2-t.Attól függ mennyire.Le kéne cserélnem.

2012. aug. 27. 22:46
 10/12 anonim ***** válasza:
én magne b6ot szedek 3*2t, még egy napig.... (mert a végét járom) s maltofer folt 2*1et. én a neo ferro folgammától rosszul voltam
2012. aug. 27. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!