Magnézium, vas kérdés, akit tud segítsen?
22 hetes kismami vagyok, és magnéziumot szeretnék szedni, a dokim azt mondta mindegy hogy milyet szedek. Ti milyet szedtek? És ebből mennyit? Milyen árban van?
Valamint írt fel vas tablettát.
Neo-ferro-folgamma Gyomornedv-ellenálló
Ez tényleg vas tabletta? Olyan fura neve van. Mármint hogy gyomornedv ellenálló.
Én is ilyen vasat szedek most is és az előző terhességem alatt is. Nekem nagyon bevált, mert pl. soha nem volt tőle szorulásom ami azért a vasra igencsak jellemző. Magnéziumot ilyet
Ugyanezt a vasat szedem, magnéziumból pedig Magnerotot, 2x1-et naponta. Első terhességemnél szintén.
Magnéziumot általában a 36.hétig kell szedni, vasra már nem emlékszem, de azt talán végig.
Akkor én vagyok a kivétel,nekem van tőle szorulásom.:( Igaz hogy nem nagyon de keményen meg kell dolgoznom XD Ebből a vasból 2X1.et szedek.
Én is magne b6ot szedek,mert görcsölök vagy 2X2-t vagy 3X2-t.Attól függ mennyire.Le kéne cserélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!