1/11 anonim válasza:
Igen! Én a szülés után is szedtem néhány napig.
Jó babavárást!
2/11 anonim válasza:
nem! a 36.hét után nem ajánlott
3/11 A kérdező kommentje:
Nahát kétféle válasz :)! Miért nem ajánlott?
2012. aug. 27. 12:51
4/11 anonim válasza:
Az én dokim azt mondta, hogy az utolsó hóapbann már ne szedjem, mert elnyomhatja a jósló fájásokat is. Szóval nem szedtem, de nem voltak jóslóim se :) Egyszer fájt, de akkor mentem szülni
5/11 anonim válasza:
Ne hargudj, lehet, tényleg nem kell, és összekeverem a folsavval.. ( én össz. 6 féle bogyót szedtem)
6/11 anonim válasza:
Nem kell, és a vége felé tényleg nem ajánlott, mert elnyomhatja a jóslófájásokat.
7/11 A kérdező kommentje:
Á, nem haragszom :)!
Köszi a válaszokat!
2012. aug. 27. 12:58
8/11 anonim válasza:
Nekem eddig emelt adagban kellett szednem,mert kétszer beindult a szülés,de pont ma mondta a doki,hogy most már ne szedjek többet.35 hetes vagyok mensi szerint,uh szerint 36.
9/11 anonim válasza:
Csak a 36. hétig kell szedni a magnéziumot.
Vannak esetek, amikor végig ajánlják, pl a kisfiamnál végig kellett szednem, magas volt a vérnyomásom. (szedtem rá gyógyszert, azt nem tudom a magnézium miért kellett mellé, de tuti amiatt kellett)
10/11 anonim válasza:
Mi az, hogy KELL?? Nem kötelező szedni. Én pl. nem szedtem egyáltalán. Azt mondta a doki, ha keményedéseim vannak, akkor vehetek be, de ha nincs, akkor nem muszáj. 36. hét után meg nem ajánlott úgy tudom.
39+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!