S. O. S. Segítsen valaki?
27 hetes kismama vagyok és napokon belül megszülöm a kisfiamat mert tegnap délben elfolyt a magzatvíz :( .
Milyenek az esélyei a kisfiamnak? Túlélheti???
Nagyon félek!!!!!!
Szia!
Hogy vagy?mi újság Veletek?
Nagyon drukkolok, szép nagy baba már, nem lesz semmi gond!
Tényleg nagyon-nagyopn szorítok.
A testvérem koraszülött osztályon intenzív orvos, és ez a méret már szerinte is nagy.
HAJRÁ!!!
Sziasztok.
Tegnap délután 16-07kor megszületett a harmadik kisfiunk sajnos nagyon picike 480gramm :(( de szerencsére a körülményekhez képest jól van :) nagyon picike de majd idekinn megnő a kincsünk.
ÀtszállItottak debrecenbe minket még tegnap mert itt a legjobb a koraszülött intenzív osztály :) .
Az mostmár megnyugtat,hogy jó kezekben van a drágám :) .
Köszönöm a sok jókívánságot és a sok drukkot :) kedvesek vagytok :)
Szia! Örülök neki, hogy amennyire lehet minden rendben veletek! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek és a kisfiatoknak is! Tényleg igazi kis harcos! Megkérdezhetem hogy hívják? Írj majd mindenképpen, hogyan alakul a fejlődésetek, nagyon izgultam értetek!
Üdv, az első válaszoló 34 hkm
A neve Norbert lett apa után :) délelőtt levették a picurinkat a lélegeztetőgépről :D magától lélegzik :)) volt egy röntgenünk a mai dnap már :) minden rendben van a tüdeje még kicsit éretlen de minden rendben van már sírni is hallottam :D .
Ha valamit tudok akkor írok :)
Tiszta libabőr lettem!! Nagyon drukkoltam nektek, és örülök hogy a körülményekhez képest minden jól alakul.
Viszont ledöbbentem a súlyán.... ekkorát tévedett az ultrahang! Durva!!
Jó egészséget nektek!!
Azért ne tűnj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!