Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Segítsen valaki?

Anita8401 kérdése:

S. O. S. Segítsen valaki?

Figyelt kérdés

27 hetes kismama vagyok és napokon belül megszülöm a kisfiamat mert tegnap délben elfolyt a magzatvíz :( .

Milyenek az esélyei a kisfiamnak? Túlélheti???

Nagyon félek!!!!!!

2012. szept. 9. 05:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/151 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Hogy vagy?mi újság Veletek?

2012. szept. 10. 11:44
 22/151 Major Andrea ***** válasza:
87%
Én is várom hogy írj...
2012. szept. 10. 12:02
 23/151 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon drukkolok, szép nagy baba már, nem lesz semmi gond!

Tényleg nagyon-nagyopn szorítok.

A testvérem koraszülött osztályon intenzív orvos, és ez a méret már szerinte is nagy.

HAJRÁ!!!

2012. szept. 10. 12:53
 24/151 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Tegnap délután 16-07kor megszületett a harmadik kisfiunk sajnos nagyon picike 480gramm :(( de szerencsére a körülményekhez képest jól van :) nagyon picike de majd idekinn megnő a kincsünk.

ÀtszállItottak debrecenbe minket még tegnap mert itt a legjobb a koraszülött intenzív osztály :) .

Az mostmár megnyugtat,hogy jó kezekben van a drágám :) .

Köszönöm a sok jókívánságot és a sok drukkot :) kedvesek vagytok :)

2012. szept. 11. 08:09
 25/151 anonim ***** válasza:
90%

Szia! Örülök neki, hogy amennyire lehet minden rendben veletek! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek és a kisfiatoknak is! Tényleg igazi kis harcos! Megkérdezhetem hogy hívják? Írj majd mindenképpen, hogyan alakul a fejlődésetek, nagyon izgultam értetek!

Üdv, az első válaszoló 34 hkm

2012. szept. 11. 09:24
 26/151 A kérdező kommentje:

A neve Norbert lett apa után :) délelőtt levették a picurinkat a lélegeztetőgépről :D magától lélegzik :)) volt egy röntgenünk a mai dnap már :) minden rendben van a tüdeje még kicsit éretlen de minden rendben van már sírni is hallottam :D .

Ha valamit tudok akkor írok :)

2012. szept. 11. 12:14
 27/151 anonim ***** válasza:
87%
Szia! Hál istennek. Még nem írtam neked, de figyeltem a kérdésedet és nagyon szorítottam! Örülök a jó híreknek! A hideg futkosott most rajtam mikor olvastam az utolsó kommentedet. Sok boldogságot kívánok én is, és várom a további pozitív fejleményeket! :))
2012. szept. 11. 13:00
 28/151 Major Andrea ***** válasza:
87%

Tiszta libabőr lettem!! Nagyon drukkoltam nektek, és örülök hogy a körülményekhez képest minden jól alakul.

Viszont ledöbbentem a súlyán.... ekkorát tévedett az ultrahang! Durva!!

Jó egészséget nektek!!

Azért ne tűnj el!

2012. szept. 11. 19:13
 29/151 anonim ***** válasza:
87%
Örülök, hogy jól van a kisfiatok! Remélem minden rendben lesz, és hamar haza mehettek! Szorítok Nektek! :)
2012. szept. 11. 22:33
 30/151 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) minden rendben van a kincsünkkel kicsit fázik de szerencsére jól van :) mostmár kezd babasírása lenni nem csak nyekereg azt mondták az orvosok,hogy szépen veszi az akadályokat :) .
2012. szept. 12. 08:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!